Firmaya göre kayıt açma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar benim exelde yaptığım bir dosyayı ekde yolladım firmanın iki ortağı var bunlar zaten ortaklar sayfasında yaptığım formülde o isimlerden biri kasada yazılırsa ortaklardaki formül devreye giriyor
benim yapmak istediğim ise çok kalaemli olacak olan müşteriler veya satıcılar için. ben kasa sayfasında b sütınuna yazdığım birinin satıcı olduğunu c sütününda belirtiğimde aynı ortaklardaki gibi yeni bir kayıt açıp uygulamasını istiyorum
saygıllar
dosya burda

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
sorunuzu tam analyabildim mi bilmiyorum ama ekteki dosya belki yardımcı olur

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
dostum çok sağol ama deil senin veriğin dosyada cari türü diye bir sayfa açmışsın ayrıca c sütününada cari türü demişsin c sütünu cağri türü olucak doğru ama B sütnunda yazdığım bir şirketin c sütununda satıcı ve müşteri diye belirtiğimde zaten oluşturduğum sayfasına gidecek orda kayıt açıcak ve ortaklarda kullandığım formül devreye girecek
istediğim tam olarak bu
örneğin B sütununa Erkan yazıp veya ayhan yazıp boçlandırın yada alcaklandırın görüceksiniz ki ortaklar sayfasında değişiklikler olacak.Benim istediğimde yeni bir kalem yazdığımda onun müşteri yada satıcı kendi sayfasına gitmesi yeni bir satıcı olduğunda bunu oluşturması

saygılar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Özet Tablo

İncelersiniz

Ekli dosyalar