Fiyat listesi için yardım

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba,ben bir fiyat listesi yapmak istiyorum,kafamda tasarladım ama uygulamaya yetecek kadar exel bilgim yok.
Programda malzeme bilgisi,liste fiyatı ve min fiyat sabittir,
girilecek olan,ADET-ÖDEME ŞEKLİ-ve MÜŞTERİ ye göre fiyat belirlemesini isiyorum,
Program ektedir,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
eksik bilgi verdim galiba,sayfa 2 de adet,fiyat ve müşteri puan kısmı var,
oradaki değişimlere göre değişmesi gerekiyor,

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Sayfa2 deki kriter belirlediğiniz tablodan birşey anlaşılmıyor. (Sayfa2 yi sildim)
Onun yerine kriter belirleyebileceğiniz kullanabileceğinizi tahmin ettiğim ekteki uygulamayı yaptım.
Eki inceleyin. Sonuç sayfasında J:M aralığını (gerekli çoğaltmayı yaptıktan sonra) gizleyebilirsiniz.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
ilgilendiğin için teşekkürler,dosyanı inceledim,beni sana verdiğim bilgilerin eksikliğinden kaynaklanan eksiklikler var,ben hangi adet aralığında,hangi ödeme aralığında ve hangi puan grubunda ne kadar indirim yapılacağını anlatan bir tablo hazırlıyorum şimdi,o tablota göre birşey yapabilirsen çok sevinirim,mantığı kavramışsındır,nekadar çok adet ,nekadar kısa ödeme o kadar çok iskonto,
bu puan olayıda şöyle,müşterilerimze geçmişe dönük ticari ilişkilerimize göre puanlama yapıyoruz,ödemeyi zamanında yapmayan,vb. ,müşteri puanı nekadar yüksek olursa o da iskontoyu etkilesin istiyoruz,tekrar teşekkür ederim,ben sana yarına atacağım tabloyu,