Merhabalar aşağıda ekli verdiğim excel form örneğinde benim yapmak istediğim şey malzemeyi seçtiğimde buna ait birim fiyat çıksın ve alt toplam olarak bunu versin di. Kabaca bunu başardım ama şuan malz. listemiz arttığı için ihtiyacıma çok fazla cevap vermiyor. Zaten diğer listemi sizin sayenizde düzenlemiştim.
istediğim şey malzemeyi yazdığımda buna ait birim fiyat çıksın ancak iskontolu tutar olarak değil alt toplamdan sonra bir isk. hanesi oluşturmak ve gerektiğinde iskontoyu duruma göre değiştirmek yada sıfırlamak yani, hem bayilerimde hem perakende müşterilerimde aynı formatı kullanabilmeyi istiyorum ilginize şimdiden çok çok çok teşekkür ederim....
istediğim şey malzemeyi yazdığımda buna ait birim fiyat çıksın ancak iskontolu tutar olarak değil alt toplamdan sonra bir isk. hanesi oluşturmak ve gerektiğinde iskontoyu duruma göre değiştirmek yada sıfırlamak yani, hem bayilerimde hem perakende müşterilerimde aynı formatı kullanabilmeyi istiyorum ilginize şimdiden çok çok çok teşekkür ederim....
Ekli dosyalar
-
106 KB Görüntüleme: 253