flash dosyasının otomatik açılması

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
syn arkadaşlar userforma flash dosyasını gömdüm fakat otomatik açılmıyor sağ tuş çal demeden yani otamatik olarak açılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim , birde userformun belirli bir süre (örneğin: 15 sn) sonra kendi kendine kapanıp excele dönmesini yapmak için ne gibi bir işlem yapmamız gerek ltf uygulamalı olarak yardımcı olursanız .şimdiden tşk.

Son düzenleme:

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Ekli dosyayı dener misiniz?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Sub auto_open()
UserForm1.Show
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:05"), "Kapat"
End Sub

Sub Kapat()
Unload UserForm1
End Sub

syn: leumruk ilginiz için çok tşk ama malesef olmadı veya benim pcdemi olmuyor siz örnegi yaptıgınızda sonuç ok miydi.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Kod:
Private Sub UserForm_Activate()
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:05"), "Kapat"
End Sub
Auto_Open'dan bu satırı silip, yazdığım kodu. Userform'un kod bölümüne kopyalayın, bu otomatik kapanmayı sağlayacaktır. Bu satırı yanlış yerleştirmişim. Flashtan kastınız, userform üzerindeki hareket eden yazıysa; ben de çalışıyor.
Ancak, sonradan farkettim: Ben kodları yazıp, dosyayı hiç kapatmadan, Makrolardan Auto_Open'ı çalıştırarak denedim. Userform açıldı, yazı hareket etti, 5 sn sonra userform kapandı. Dosyayı kapatıp denedikten sonra(Bu kısmı yeni farkettim.) flash'ın bulunduğu kısımda siyah bir ekran belirdi. Dosyayı kapatana kadar bir sorun yoktu. Kapatıp açtıktan sonra problem başladı.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
syn: leumruk ilginiz için çok tşk ederim sorun çözülmüştür. tşkler tekrar ekte gönderiyorum..
dediğiniz siyah ekran da sanırım flash dosyasından kaynaklanıyor açmak için sağ tuş
oynat/çal

Son düzenleme:

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Rica ederim. Çalışma güzel olmuş, elinize sağlık.