For Next Veya DİĞer DÖngÜlerle Naklİ YekÜn Aldirma

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-06-2022
ArkadaŞlar Herkese Merhaba .....

For Next DÖngÜsÜ İle Verİ Tabanindan AldiĞim Bİlgİlerİ (onlarca Sayfa ; 500 , 1000 Yada Daha Fazla Personelİn Çiktisini Almak İstİyorum. Verİtabanindan DeĞerlerİ DÖngÜyle Almayi BaŞardim Fakat Naklİ YekÜnlerİ Alamadim Bu Konuda Yardimlarinizi Beklİyorum.

Teşekkürler.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Nakli yekünleri neden aldıramadığınızı anlayamadım. Yapamadığınız nakli yekünün bulunduğu satırın bulunmasımıdır? Eğer öyle ise oluşturacağınız basit bir kod ile "NAKLİ YEKÜN" yazan satırı bulabilirsiniz. Örneğin;

satir=[a1:a65536].find("NAKLİ YEKÜN").row

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-06-2022
Herkese Günaydın.

sayın Leventm

Öncelikle ilginize teşekkürler. Dün Bordroya " Nakli Yekün " yazmayı unutmuşum , Şuan göndereceğim Bordroya yazdım. Benim Yapmak istediğim , Yeni göndereceğim Bordroya vaktiniz olurda bakarsanız sarı renkli hücrelere bir önceki sayfanın Yekününü aldırmaktı. Onuda dün gece evde kaç defa kod yazıp denediğimi hatırlamıyorum. Olayı sonunda çözdüm .

sizden ricam , Sayfa Toplamlarını ve Genel Toplamları ben formülle toplattım. Bu alanları Kodla nasıl toplatabiliriz. teşekkürler.

Not : Ayrıca Nakli yekünle Başı dertte olan Arkadaşlar Bu çalışmayı kendilerine göre düzenleyebilirler.