Formülleri sayfaya uyarlama

Excel Vers. ve Dili
ingilizce
iyi gunler;

ben excellde sheet1 de alt alta sayılar yerleştırdım.sheet2 dekı bır hucre(A1) otomatikman sheet 1 deki A1 hucresındekı sayıyı alıyor.Sheet3 dekı hucre(A1)
sheet 1 deki A2 hucresındekı sayıyı, sheet4 dekı hucre(A1) sheet 1 deki A3 hucresındekı sayıyı alıyor seklınde devam edıyor.Bunu kolay sekılde yapmanın yolu var mıdır?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Selam dolphinisin çalışma kitabında kaç adet çalışma sayfan olacak sayfa1 de alt alta kaç satır sayı yerleştirdin ki ona göre sayfa oluşturalım.
Örneğin ekteki gibi basit bir şeymi olsun. Ektekini acizane basit yaptım size fikir vermesi açısından.Tam olarak ne olmasını net yazarsan forumdaki bir çok üstad daha iyi yardımcı olacaklardır.

Excel Vers. ve Dili
ingilizce
teşekkürler

oncelıkle cok tesekkurler Hasan bey ancak sızın yolladıgınız formatı ıs yerımde acamadım.sorumu excell de acıklayarak tekrar belırttım.excell formatında cevabını atarsanız sanırım acabılırım.bir de excell ım cok ıı dııldır.o yuzden acıklamalı sekılde yazarsanız cok sevınırım.eger bunu yapabılırsem benı buyuk bı yukten kurtarmıs olacaksınız.

yardımınız için çok teşekkurler

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekte örnek dosyanız üzerinde gerekli düzenlemeleri yaptım. İncelermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
ingilizce
iyi gunler;
yardımınız ıcın cok tesekkurler ancak ben kutucuklara tıkladıgımda acılmıyor.macro.... cannot be found dıor acaba benım bılgısayarımda mı gostermıyor??