- Excel Vers. ve Dili
- 2003 türkçe
Form arkasındaki sayfa 1' in görülmesini istemiyorum nasıl görünmez yapabiliriz(personel kaydı yaparken)
Ekli dosyalar
-
36.2 KB Görüntüleme: 14
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba ekte user form açıldığında excel gornumunu tamamen kapatır ve excel gozukmezForm arkasındaki sayfa 1' in görülmesini istemiyorum nasıl görünmez yapabiliriz(personel kaydı yaparken)
ekli dosyayı incelerminisiniz.beceremedim hata veriyor acemiliğimi affedermisin teşekkürler
Ozaman ekteki gibi deneyelim.Bu seferde komple çıkıyor yani sayfa 1 de değilde sayfa ikide kalsın daha doğrusu verilerin gözükmesini istemiyorum sizin çalışma harika olmuş 1for excelde kalıyor diğeri ise excellden çıkıyor ikisinidde kalabileceği verilerin gözükmeyen sayfa 2de gözükebiliyormu umarım anlatabilmişim teşekürederim şimdiden
Tabiki yapılabilir oncesinde siz işlemlerinizi tamamlayın sonra formun ilk açılışına visible=false dediğimizde excel arkadan tamamen yok olur. onu tekbir kod ile yapabiliriz.iiişşşşşteeee buuuu teşekkür ederim bana tahammül ettiğin için bu oldu fikir olarak danışmak istiyorum ilk örnekteki gibi hiç excelli görmeden 2 formuda dışarda görebiliyoruz acaba
Tabiki yapılabilir oncesinde siz işlemlerinizi tamamlayın sonra formun ilk açılışına visible=false dediğimizde excel arkadan tamamen yok olur. onu tekbir kod ile yapabiliriz.iiişşşşşteeee buuuu teşekkür ederim bana tahammül ettiğin için bu oldu fikir olarak danışmak istiyorum ilk örnekteki gibi hiç excelli görmeden 2 formuda dışarda görebiliyoruz acaba