Merhaba Arkadaşlar bu sitede üye olduğumdan bu yana excel de çok yetersiz olduğumu anladım. Buradan öğrendiğim şeyler gerçekten çok fazla buna vesile olan site adminlerine ve yardımlarını ve bilgilerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Bende elimdeki proje bittiğinde bunu yayınlayacağım. Başka arkadaşlara esin kaynağı olması için. Öğrendiklerim xml ye aktarma ve birsürü kod.
İşyerimle alakalı sipariş dosyası hazırlıyorum bunu daha sonra xml ye çevirerk lks go ya aktarıyorum inanılmaz bir vakit kazandım.
Burada tamalayamadığım birşey var onu sormak istiyordum.
Sipariş listesi uzun olduğu için birçok başlıklar var burada ürün aramak zor oluyor bende bir form yapıp orada boxlara link atarak belirli başlıklara gelmesini istiyorum. bunda şöyle düşündüm listenin sağında bir form yapıp ben alt sayfalara geçsemde o benimle gelsin ve buradan forma tıklayabilieyim.
İlgilenirseniz sevinirim
Teşekkür ederim..
İşyerimle alakalı sipariş dosyası hazırlıyorum bunu daha sonra xml ye çevirerk lks go ya aktarıyorum inanılmaz bir vakit kazandım.
Burada tamalayamadığım birşey var onu sormak istiyordum.
Sipariş listesi uzun olduğu için birçok başlıklar var burada ürün aramak zor oluyor bende bir form yapıp orada boxlara link atarak belirli başlıklara gelmesini istiyorum. bunda şöyle düşündüm listenin sağında bir form yapıp ben alt sayfalara geçsemde o benimle gelsin ve buradan forma tıklayabilieyim.
İlgilenirseniz sevinirim
Teşekkür ederim..