forma girilen bilgileri 2. sayfaya aktarma.

Excel Vers. ve Dili
2010 office
merhabalar bize bir iş verildi çıkamıyoruz içinden yetiştirmek zorundayız.

bi tane veri saklama tablosu lazım şemasını yaptık ama kaydet butonuna komut veremedim, yardımcı olursanız sevinirim.çoook teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle evrak.xlsm

a) Giriş sayfasındaki mavi başlıklı kısımda çift tıklayınca onay işareti gelecek,
b) Kaydet butonuna basınca Giriş sayfasını 2. sayfaya kaydedecek,
c) Giriş sayfasında onay işareti olanlar 2.sayfa da x işareti ile işaretlenecek.

Excel Vers. ve Dili
2010 office
çoook teşekkür ederim zahmet oldu,bir kaç düzelttim son olarak son olarak birşey daha sorabilirmiyim,

mesela fr:12 fr:70 fr:73 fr88-2 bunlarda x işareti varsa o satısı sarı yapmak istiyorum nasıl yaparım, birazda olsa nasıl yapıldığını anlatırsanız bende birazcık öğrenmiş olurum. teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle Kayıt formu - Kopya.xls

Excel Vers. ve Dili
exel 2010 türkçe
merhaba,
Koşullu biçimlendirme yapılacak aralığı seçin. Örnek "A2:X38" bunu dahada çoğaltabilirsiniz.Daha sonra koşullu biçimlendirmeler,yeni kural,biçimlendirilecek hücleri belirlemek için formül kullan seçeneğini seçin. "FR-012" için formül kısmına
Kod:
=$R2="x"
yazıp dolgu rengini seçiniz.Diğer seçenekler içinde aynı işlemi yapmaznı lazımdır.

Excel Vers. ve Dili
2010 office
teşekkürler unsal ama soruyu yanlış sordum herhalde, bu 4 hücredede tek satırda aynı ayna x işareti varsa farklı bir renk olacak :(

Excel Vers. ve Dili
exel 2010 türkçe
R2 , T2 , U2 , W2 de "x" işareti varsa

Formül
Kod:
=EĞER(VE($R2="x";$T2="x";$U2="x";$W2="x");DOĞRU;YANLIŞ)
Ben bu şekilde anladım. Doğru anladıysam formülü gerekli yere yazınız.

Excel Vers. ve Dili
2010 office
çok teşekkür ederim çok sağolun elleriniz dert görmesin