format sonrası excel dosyalarım açmıyor

Excel Vers. ve Dili
office xp

türkçe
Öncelikle bu şekilde faydalı bir site hazırlıyan herkese teşekkür ederim

Benim sorunum arkadaşlar geçen gün iş yerindeki makinama format attım c deki excel dosylarımıda alıp d ye kopyaladım işlem bittikten sonra d deki dosyalarımı tekrardan c ye kopyalamk sitediğimde hata verdi ve erişim izniniz yok dedi.

sonra dosyamı d den calıştırmak istediğimde slat okunur dosyasına erişlemez deyip hata mesajı verdi ama dosyanın ebatına baktığımda bilgilerimin hala içerde olduğunu gördüm.

Windowstan kaynaklandığını düşünüp tekrardan windosws kurdum ama sorunum halen devam ediyor.

Bugüne kadar yedek alınmadığı için ve tüm çekleri alıcaklar vericekleri o dosylarda tuttuğum için bayağpı zor durumdayım yardımcı olursnaız sevinirim arkadaşlar.

konuyu yanlış yere actıysam veya onceden acılmış konu varsa kusura bakmayın.

ama internette çözüm aramadığım forum veya sayfa kalmadı son umut burası inşallah çözerim

saygılar

Excel Vers. ve Dili
office xp

türkçe
office xp yüklü şu andada formattan öncede arkadaşım

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 türkçe
Sadece XP yetmez

Merhaba

Anladığım kadarı ile yedekleriniz aldıktan sonra XP işletim sisteminizi tekrardan kurmuşsunuz. Excel Dosyalarınızı Açabilmeniz için Sadece XP yeterli değil. XP işletim sistemini yükledikten sonra kesinlikle Offices Programını da yüklemeniz ve kurmanız lazım ki yedeğini aldığınız excel,World ve diğer dosyalarını açabilesiniz. Çünkü excel başlı başına ayrı bir programdır Microsoft un ürettiği ve para ile ayrıca sattığı bir programdır. Eğer yok ben para ile alamam diyorsanız aynı dosyalarınız Open Offices veya Star Ofis programlarını kurarak ta çalıştırabilirsiniz. Bu ikisi internetten ücretsiz temin edebilirsin. ama excel den aldığın randımanı alamayabilir ve pek çok formatın değişmiş olabilir.

Özetle şöyle diyebiliriz. Sizin yaptığınız Çatı anteni ile Digitürk izlemeye çalışmaktır. Digitürk e üye olamdan ve gerekli Dekoder olmadan izleme şansınız olamayacağı gibi . Ofices Programını yüklemeden Excel i çalıtıramazssınız. burda TV sizin İşletim Sisteminizdir yani XP
Decoder ise Excel dir..

Saygılarımla