formda scrolbar sorunu?

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-12-2029
merhaba arkadaşlar formuma scrol bar koydum yanlız formu açmaya çalıştığımda formun ortasını getiriyor yani formun üst bilgilerini göremiyorum sürekli scrol barı kullanıp yukrı çıkmak zorunda kalıyorum ayrıca aynı formumun üzerinde multipage var multipagde başka bir page geçceğim zamanda aynı sotunu yapıyor propertiesin tüm özelliklerini denedim ama düzeltemedim scrol barlı olarak form normal açılamazmı yada multipage de ki sayfalarda gezinirken form ekranda normal görünemezmi bendeki sürekli formun altını gösteriyor buda çok sinir bozucu bir şey şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
office xp tr
formu düzenlerken kaydırma çubuğu nerde kalmış ise form açılınca ekrana aynısı gelir vba bölümünden ayarlayın.

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
hocam

öylede olmuyor denedim artı şuda varki kod bölümüdeyken yani formdayken bile mesala ben multipgadeki bir sayfadan diğer sayfaya geçtiğimde de aynı sorunla karşılaşıyorum o dediğinizide denedim ama olmuyor vba dayken formun normal görüntüsüne getiriyorum yine aynı sorun oluyor ?? bunun nedeni deli etti beni ya kod yazmaya çalışırkende sorun oluyor

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
scrol barı kaldırınca sorun olmuyor scrol bar ekleyince o problemi veriyor

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
????

Bunun çözümünü bilen bir hocam yokmu lütfen çok uğraştırıyor yardım ederseniz sevinirim