Formu ortalama

magnesia

Yasaklı üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01.01.2023
Arkadaşlar selam.
Ekteki formu, bir A4 sayfasına 2 adet alacak şekilde ayarladım. Aynı sayfa içerisine en az 40 adet (yani 20 sayfa) form ekleyeceğim.
Buraya kadar sorun yok.
Ancak, çıktı alırken, A4 sayfasını ikiye katlayıp tam ortadan kestiğimde alttaki formun başlığı biraz yukarıda kalıyor. Araya satır ekliyorum bu sefer de satır taşıyor.
Tam ortadan kestiğimde iki formun da tam ortalanması için ne yapmalıyım?
Umarım anlatabilmişimdir.
Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

magnesia

Yasaklı üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
01.01.2023
Sorumu güncellemek istiyorum.

netzone

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
🅾🅵🅵🅸🅲🅴
⎝365 64 Bit 𝙏𝙍⎠
🆆🅸🅽🅳🅾🆆🆂
⎝11 64 Bit 𝙏𝙍⎠
12-09-2027
Merhaba,
Öncelikle
Sorumu güncellemek istiyorum.
ile neyi kast ettiniz? sorunuzu üst sıralara çıkartmayı mı bilemedim. Öyleyse Şu şekilde ifade etmekte fayda var: Forum üzerinde cevaplanmamış konuları takip eden arkadaşlarımız konuya cevap verilmiş olduğunu kanısına varabilir. Bu nedenle sorunuzu sorduktan sonra hiç bir şekilde son konular içine girmesi için bir davranışta bulunmamanızı öneririm. BU şekilde sizlere cevabı daha hızlı ulaştıracaktır. Sabırlı olup bekleyiniz.

Sorunuzun cevabına gelecek olursak:
Söz konusu sayfanızı ortalamak için Sayfa yapısından > Kenar boşluklarınızı ve altbilgi - üstbilgi alanlarını sıfıra çekiniz. ardından altta bulunan yatay ve dikey ortalama kutucuklarını işaretleriniz .
Formun kenarlarındaki boşlukları kaldırınız. 27. Satırın yüksekliğini 40 yada 41 yapın ve gözlemleyiniz.
iyi çalışmalar.

Son düzenleme:

magnesia

Yasaklı üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
01.01.2023
Sayın netzone.
İlginize ve emeğinize teşekkür ederim.
İşlem tamam.