Formül içinde sayfa isimlerini kullanabilme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - İngilizce
Merhaba;
Yazdığımız bir formül içerisinde sayfa ismini belirtmek yerine bir hücrede yazan metni formül içerisine sayfa ismi olarak adapte edebilirmiyiz.Çok sayıda sayfa içeren bir dosyam var ve tekbir sayfadan tüm sayfalardan veri çeken formüller yaptığımda formül içerisinde tek tek sayfa isimlerini değiştirmek çok zor oluyor. Örnek dosya ekliyorum. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - İngilizce
Sayın yurttaş pek anlamadım desem kızmassınız umarım. Eklediğim dosyaya uygalayabilirmisiniz zahmet olmassa. Teşekkür ederim.

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
İstediğiniz böyle birşeymidir.

Kod:
=DOLAYLI("'"&A1&"'!A"&B1)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - İngilizce
Tam olarak değil ekteki dosyayı inceledinizmi Sayın Ali.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Merhaba;
Yazdığımız bir formül içerisinde sayfa ismini belirtmek yerine bir hücrede yazan metni formül içerisine sayfa ismi olarak adapte edebilirmiyiz.Çok sayıda sayfa içeren bir dosyam var ve tekbir sayfadan tüm sayfalardan veri çeken formüller yaptığımda formül içerisinde tek tek sayfa isimlerini değiştirmek çok zor oluyor. Örnek dosya ekliyorum. Kolay gelsin.
Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - İngilizce
Sonuç doğru veriyor ama işin mantığını çözmedim doğrusu. Birde bu formülü B1 dışında bir hücreye yazdık. B1' yazsaydık nasıl olur. Birde biraz formülün ne yaptığı ile ilgili açıklama yapabilirmisiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - İngilizce
Ben Sn.Ali'ye cevap yazarken dosya eklemişsiniz Sn.Yurttaş.
Çok teşekkür ederim. Çok güzel oldu ve şimdi gayet iyi anladım ikinizinde ellerinize sağlık. Büyük zahmetten kurtuldum.