akmlyx
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
-
Excel 2010
Dili: Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 16-03-2025
Değerli Arkadaşlar Merhaba, Ekzelde bir kitaptaki belgeden, yaklaşık Bin kadar formülü kopyalayıp başka bir kitaptaki belgeye yapıştırmak istiyorum. Ortaya çıkan sorun kopyalayıp yapıştırdığım formül ile beraber kitap ismide gelip yeni kitaba yapışıyor. Ben istiyorum ki sadece formülü kopyalayıp yapıştırayım ama kitap ismi olmasın bu mümkün mü acaba? ÖRNEK: =EĞER(('[2.xls]Bilgi Girişi'!$B$2="Ocak"); Formülünü 2 isimli kitaptan kopyalayıp yeni bir kitaba yapıştırdığım zaman formülün kopyalandığı kitabın ismi olan 2 formül ile beraber [2.xls] şeklinde geliyor. Ben formülü =EĞER(('Bilgi Girişi'!$B$2="Ocak"); şeklinde kopyalayıp yapıştırmak istiyorum.
Not: Eşittir işaretini kaldırdığım zaman sorun ortadan kalkıyor ama yaklaşık Bin adet formül için hepsinde eşittir işareti kaldırmak ve sonra yeni yerinde tekrar eşittir işaret yazmak oldukça uzun ve zor. İlginiz için şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.
Not: Eşittir işaretini kaldırdığım zaman sorun ortadan kalkıyor ama yaklaşık Bin adet formül için hepsinde eşittir işareti kaldırmak ve sonra yeni yerinde tekrar eşittir işaret yazmak oldukça uzun ve zor. İlginiz için şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.