formül kopyalama

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
herkese selamlar, umarım bana yardımcı olabilecek bir arkadaş vardır. sorum : yaptığım formülün içerği değişmeden diğer satır ve sütunlara nasıl kopyalayabilirim. daha doğrusu böyle bir şey olurmu. teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Birincisi sorunuz "Forum Kurallarına Uymayan Başlıklar"dan, dikkatli olun! ikincisi ve sorunuzun cevabı ise formülü =$a$1 şeklinde yazmanız gerekli...

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Hatam için özür. Ben soruyu yanlış yazdım galiba. Içeriği değişmeden demişim ama içeriği elbette değişecek. Her satırın baş vurduğü hücre farklı çünki. Tek tek girip değişen başvuruları değiştirmek zaman aldığı için sormuştum. Beni atmadan ben gideyim yaa..

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Hatam için özür. Ben soruyu yanlış yazdım galiba. Içeriği değişmeden demişim ama içeriği elbette değişecek. Her satırın baş vurduğü hücre farklı çünki. Tek tek girip değişen başvuruları değiştirmek zaman aldığı için sormuştum. Beni atmadan ben gideyim yaa..
merhaba
forum kurallarına uyduğunuz sürece kimse sizi atmaz.
sorunuza doğru cevap verebilmek için ne istediğinizi bilmemiz lazım. bilmeden vereceğimiz her cevaba ama burası şöyle olmalıydı diyebilirsiniz.
örnek dosya ile ne istediğinizi anlatmaya çalışın.

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
yaptığım formülün içerği değişmeden diğer satır ve sütunlara nasıl kopyalayabilirim. daha doğrusu böyle bir şey olurmu. teşekkürler

Evet olur.