Formül+Koşullu Biçimlendirme Sorunu

Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Merhaba arkadaşlar,
Çalışma sayfamda Eğer ve Düşeyara' dan oluşan bir formülüm var. Formül başka bir sayfadan bilgiyi alıyor ve bu bilgi 0' a eşit ve ya 0' dan küçükse hücrede 0 olarak görünüyor. Ben bu görünen sıfırı koşullu biçimlendirmeyle farklı bir renkte göstermek istiyorum fakat bir türlü başaramadım. Sıfır bulunan bir hücrede denediğimde istediğim oluyor fakat bunu hücredeki formüle göre değil hücre içeriğine göre yapıyor. Yani ertesi gün bu hücredeki bilgi güncellenip değiştiğinde koşul geçersiz olacak. Ben formül üzerinden bir koşullu biçimlendirme yapmak istiyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
Örnek dosya ekleme şansınız varmı?

Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Maalesef yok. Formülü yazsam işinize yarar mı?

=EĞER(DÜŞEYARA(A3;'Malzeme İhtiyaç Listesi'!A:I;4;YANLIŞ)<=0;"0";DÜŞEYARA(A3;'Malzeme İhtiyaç Listesi'!A:I;4;YANLIŞ))

Dediğim gibi bu formülle gelen veri 0 ve ya 0 dan küçükse çalışma sayfamda 0 olarak görünüyor. Ben bu sıfırı koşullu biçimlendirmeyle renkli hale getirmeye çalışıyorum ancak olmuyor. Formülle çakıştığı için mi olmuyor acaba?

Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
0 iki tırnak içinde olduğundan metin olarak kabul ediyor. Siz koşullu biçimlendirmede yanlızca şunu içeren hücreleri biçimlendiri seçeceksiniz hücre değerrini eşit yapıp yandaki kutucuğa ="0" yazacaksınız.

Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
yada değişiklik yapmadan aşağıdaki formülü yazın.

=EĞER(DÜŞEYARA(A3;'Malzeme İhtiyaç Listesi'!A:I;4;YANLIŞ)<=0;0;DÜŞEYARA(A3;'Malzeme İhtiyaç Listesi'!A:I;4;YANLIŞ))

Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Sorunum halloldu. Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için...

0 iki tırnak içinde olduğundan metin olarak kabul ediyor. Siz koşullu biçimlendirmede yanlızca şunu içeren hücreleri biçimlendiri seçeceksiniz hücre değerrini eşit yapıp yandaki kutucuğa ="0" yazacaksınız.
teşekkürler

aslında bu tür ince detaylar tek bir sayfada toplansa çok güzel olacak