Merhabalar ekteki dosyadaki formül işliyor ancak yanlış diyor yardımcı olabilirmisiniz?
Ekli dosyalar
-
71.5 KB Görüntüleme: 5
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
merhabaMerhabalar ekteki dosyadaki formül işliyor ancak yanlış diyor yardımcı olabilirmisiniz?
=EĞER(E9>0;E9*B3;EĞER(F9>0;F9*B4;EĞER(G9>0;G9*B5;"")))
Çok teşekkür ederim.merhaba
formülübununla değişir misinizKod:=EĞER(E9>0;E9*B3;EĞER(F9>0;F9*B4;EĞER(G9>0;G9*B5;"")))
tam anlamadım ama istediğiniz bu olabilir tıklayınÇok teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak bu excel görüntüsü değil de sanki program havasında görüntü elde etmek için hangi konuyu araştırmam gerekiyor.
Sanırım anlatmaya çalıştığım userform ile ilgili ancak vermiş olduğunuz linkteki çoğu eklentinin süresi bittiği için inmiyor ((
dosyaların inmeme sebebi sitemiz saldırıya uğradığı için dosyalarımızın bazılarına ulaşamıyoruz.Sanırım anlatmaya çalıştığım userform ile ilgili ancak vermiş olduğunuz linkteki çoğu eklentinin süresi bittiği için inmiyor ((
Son olarak vermiş olduğunuz formülü aşağı doğru çekerek kopyalamak istediğimde kod bozuluyor.Kodu kısaca kopyalama şansım mevcut mu acaba?dosyaların inmeme sebebi sitemiz saldırıya uğradığı için dosyalarımızın bazılarına ulaşamıyoruz.
orada Ferhat hocanın kodları detaylı anlatımı mevcut kendiniz bir dosya hazırlayın ve kodları deniyerek yapın. ben şahsen oradan öğrendim
bozulmaz sadece birleştirilmiş hücre kullanıyorsunuzSon olarak vermiş olduğunuz formülü aşağı doğru çekerek kopyalamak istediğimde kod bozuluyor.Kodu kısaca kopyalama şansım mevcut mu acaba?
Söylediğinizi yaptığımda B hücresinde mevcut olaqn usd ve euro karşılığı bozuluyor. O da aynı oranda artıyor.bozulmaz sadece birleştirilmiş hücre kullanıyorsunuz
H9:H16 aralığını seçin kopyala deyin
Tl yazan yerin altına gelin yapıştır deyin. başarılar
Tabi onlar sürekli benim üst kısma yazmış olduğum kurları alacakonlar değişmeyecek mi_?
sabit mi kalacak
B6:B8 olan yerler değişmeyecek mi_?
formülüTabi onlar sürekli benim üst kısma yazmış olduğum kurları alacak
=EĞER(E9>0;E9*$B$3;EĞER(F9>0;F9*$B$4;EĞER(G9>0;G9*$B$5;"")))
Çok teşekkür ederim.formülübununla değiştirin sonra kopyala yapıştırı deneyin.Kod:=EĞER(E9>0;E9*$B$3;EĞER(F9>0;F9*$B$4;EĞER(G9>0;G9*$B$5;"")))
rica ederimÇok teşekkür ederim.