Formülde sayfa adını sabitleme

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Merhaba Arkadaşlar.
Ekte gönderdiğim dosyada İLK SEKME deki buton ile sayfa adlarını değiştiriyorum.Bunda sorun yok.
Sayfa1! sekmesindeki A1 A2 A3 A4 hücreleri (ki bunlar B C D E ) sekmelerindeki A1 hücrelerine eşitlenmiş durumda.
SORUN: Sayfa adları değiştiği halde Sayfa1! sekmesindeki A1 A2 A3 A4 hücreleri değişmiyor.

Yada değişmesi için ne yapmalıyım?
(Yani sayfa adları değiştiğinde hata vermesini istiyorum.)
Şimdiden Teşekkürler.
İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Sayfa adlarını makronuz ile değiştirdim ve Sayfa1 sekmesindeki hücreler ilgili sayfaların A1 hücresindeki verileri getiriyor. Yani bir problem görünmüyor.

Eğer sayfa adlarının değiştiğini anlamak istiyorsanız. Sayfa1 sekmesindeki formüllerinizi DOLAYLI fonksiyonu ile düzenleyiniz.

A1 hücresi için örneklersek;

Kod:
=DOLAYLI("[COLOR=red]B[/COLOR]!A1")
Formüldeki kırmızı bölüm sayfa adıdır. B isimli sayfanın adı değiştiğinde formül hata verecektir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Sevgili Korhan Bey, yanıtınız için çok teşekkürler.
Ama yapamadım, üzgünüm. ( =DOLAYLI("B!"&A1) formülü 0(sıfır) değerini veriyor sürekli)
Eklediğim dosya üzerinden yapmış iseniz eğer, sizden ricam onuda mesajınıza eklemeniz.
Şimdiden teşekkürler.
İyi çalışmalar.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Önerdiğim formülde küçük bir hata yapmışım. Üstteki mesajımdaki formülü güncelledim. Ayrıca örnek dosyada ekledim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Korhan Bey çok teşekkür ederim.
Bu aslında çok teferruatlı ve içiçe geçmiş bir VBA uygulamasının bir kısmı için lazımdı.Hazırlamış olduğum 6 adet sayfayı kullanan ve onlarca çeşit yazı hazırlayan bir uygulama bu.Ama bu sadece bir ihale için.Bunu tüm ihaleler için kullanılır hale getirmeye çalışıyorum.Takıldığımı yerlerde umarım tekrar yardımcı olursunuz.
Tekrar teşekkürler.
İyi çalışmalar.