- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2010 - Türkçe
Merhaba arkadaşlar, excel hücrelerinde bazı hesaplar yapıyorum. Hesap sonuçlarının sonuna birimini ekliyorum. Daha önceleri bunda bi sorun yoktu fakat son 2 haftada formüller DEĞER hatası veriyor. DEĞER hatasının anlamını biliyorum farklı değişken türlerini bir formülde kullanma hatası. İlk bakışta formül yapıp sonuna metinsel bir ifade eklendiği için hata ortaya çıkıyor şeklinde düşünülebilir. Yalnız daha önceleri neden bu hatayla karşılaşmıyordum.
Örnek Formül: =A1&" kg/m"
A1 hücresinin değeri 25 olsun, bu formülü A3 hücresine yazınca A3 hücresinde 25 kg/m yi görüyorum. Ama şimdi göremiyorum, DEĞER hatası veriyor. Çalışma sayfasına onca emek verdim hazırladım, bu saatten sonrada yeniden başlamak zor. Zorunumu nasıl düzeltebilirim. Şimdiden teşekkürler.
Örnek Formül: =A1&" kg/m"
A1 hücresinin değeri 25 olsun, bu formülü A3 hücresine yazınca A3 hücresinde 25 kg/m yi görüyorum. Ama şimdi göremiyorum, DEĞER hatası veriyor. Çalışma sayfasına onca emek verdim hazırladım, bu saatten sonrada yeniden başlamak zor. Zorunumu nasıl düzeltebilirim. Şimdiden teşekkürler.