Formüllü koşullu biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2010
Sayın üyeler, bilgi birikimim çok az olduğu için , içinden şu an için çıkamadığım bir sorunumu çözüm bulabilirsiniz umuduyla bilginize sunuyorum. Eklemiş olduğum dosyada ;
1) Eğer K3, O3, T3, W3, AF3, AI3, AR3, AU3, BD3, BG3, BP3, BS3, CB3, CE3 hücrelerinde " Approved , Approved with comments , Hold, Rejected, Process , Withdrawn " metinlerinden herhangi biri varsa , H3 hücresindeki değerin dolgu renginin değişmesini (otomatik dolgu rengi)
2) Eğer K3, O3, T3, W3, AF3, AI3, AR3, AU3, BD3, BG3, BP3, BS3, CB3, CE3 hücrelerinde " Approved , Approved with comments , Hold, Rejected, Process , Withdrawn " metinlerinden herhangi biri yoksa H3 hücresinin mevcut dolgu rengi ve formatının aynı kalmasını

3) Eğer K4, O4, T4, W4, AF4, AI4, AR4, AU4, BD4, BG4, BP4, BS4, CB4, CE4 hücrelerinde " Approved , Approved with comments , Hold, Rejected, Process , Withdrawn " metinlerinden herhangi biri varsa , H4 hücresindeki değerin dolgu renginin değişmesini (otomatik dolgu rengi)

4) Eğer K4, O4, T4, W4, AF4, AI4, AR4, AU4, BD4, BG4, BP4, BS4, CB4, CE4 hücrelerinde " Approved , Approved with comments , Hold, Rejected, Process , Withdrawn " metinlerinden herhangi biri yoksa H4 hücresinin mevcut dolgu rengi ve formatının aynı kalmasını

nasıl gerçekleştirebiliriz aslında 1000 satır var ama ilk 4 satırın nasıl yapıldığını öğrenirsem diğerlerini de yapabileceğimi umuyorum. VBA ve makro kullanmadan yapmak benim için çok pratik olacaktır.

Yardımlarınız ve emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim , saygılarımı sunarım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2010
Sayın sakman26 , ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. çok yararlı oldu , çok az bir düzenleme ile istediğim formata dönüştürdüm. teşekkürler , iyi günler dilerim.