Bwtunc
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- değişken
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 15-08-2026
Merhabalar,
Aşağıda yer alan kodu internette araştırdıktan sonra buldum bir iki ufak değişiklik yaparak kendi isteğime uyarladım. Kod çok temiz çalışan eceli yormayan bir kod. Fakat kodun kusuru kopyalama yaptığı sayfalardan, kopyaladığı hücreleri formülle kopyalıyor olması. Bu nedenle daha sonrasında sıkıntı yaşıyorum. Kodun kopyalarken formülsüz kopyalaması için nereyi ve ne şekilde değiştirmem gerektiğini çözemedim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Aşağıda yer alan kodu internette araştırdıktan sonra buldum bir iki ufak değişiklik yaparak kendi isteğime uyarladım. Kod çok temiz çalışan eceli yormayan bir kod. Fakat kodun kusuru kopyalama yaptığı sayfalardan, kopyaladığı hücreleri formülle kopyalıyor olması. Bu nedenle daha sonrasında sıkıntı yaşıyorum. Kodun kopyalarken formülsüz kopyalaması için nereyi ve ne şekilde değiştirmem gerektiğini çözemedim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim trz As Integer
Dim sayToplam As Integer
Dim i As Integer
' Sheets("BölgeDataAy").Range("A2:w65536").ClearContents (içeriği silmek için, ihtiyaç halinde burada bulunsun)
For i = 1 To 5 'sayfa sayısı
trz = WorksheetFunction.CountA(Worksheets(Worksheets(i).Name).Range("A:A"))
sayToplam = WorksheetFunction.CountA(Worksheets("BölgeDataAy").Range("A:A"))
Worksheets(Worksheets(i).Name).Range("A2:s" & trz).Copy _
Worksheets("BölgeDataAy").Range("A" & sayToplam + 1)
Next i
End Sub