Formülü Gizleme

Excel Vers. ve Dili
excel xp türkçe
merhaba arkadaşlar

hücre içine yazılına formülü bir başka tarafından değiştirilmemesi ve görülmemesi için formülü gizlemek gibi veya değiştirilmesini engellemek mümkünmüdür.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2007 PRO TR - Win7 X64
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
kardeş ilk başta sayfanın tümünü seç sağ tuş hücre biçinlendirmeye gel orda koruma bağlıgına gel gizliyi işaretle ondan sonra tamam de
buna sonraki işlem araçlar/koruma/sayfayı korumayı seçin bu kadar ama sayfayı koruduktan sonra herhamgibi bir yere bir yazı yazamassınız bunuda yapmak için
araçlar/koruma/sayfanın belirli aralıklarını izin ver tıklayın orda sayfayı koruduktan sonra işlem yapacagını yeri seçin tamam tıklayın
HEPSİ BU KADAR HAYIRLI GÜNLER

Excel Vers. ve Dili
excel xp türkçe
peki sadece o hücre için koruma yapamazmıyıs.

Excel Vers. ve Dili
excel xp türkçe
ama ben sadece formülün olduğu korumak istiyorum. formülü ve formül üerinde değişiklik yapomazsın. formüllü hüsreye yazma işlemi yapamazsın.

sizin dediğiniz gibi komple çalışma sayfasına yapmış oluyoruz.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2007 PRO TR - Win7 X64
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
Benim Bildiğim Böyle Diğer Türlü Araçlar/Koruma/Kulanıcının aralıklı düzenlemesine izin ver tıklayın orda yeni tıklayın sayfa a değişlik olan yerleri seçin tamam diyin böylece istedeğin yeri kulanabiirsin benim bilgim bu kadar hayırlı günler :biggrin:

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
ornek dosyayı inceleyiniz oradan nasıl yapıldıgını anlattım koruma sifresi 1234 olup korumayı kaldırdıgınızda formuller gozukur koruma ya<pıldıgında gozukmez

Ekli dosyalar