Foruma neden giremiyorum

mustafa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 365 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23-12-2024
Son günlerde ilginç bir sorun yaşıyorum. Evden foruma çok rahat girebiliyorum. Fakat işyerinden foruma giremiyorum. Ne yaptımsa olmadı. Ekli resimdeki sayfa geliyor. Aklıma gelen son çare olarak evden foruma girip sayfayı farklı kaydet yaptım ve disketle iş yerine getirdim. Denedim ve bir kaç kez foruma girebildim. Þimdi ise artık o yolla da foruma giremiyorum. Bunun sebebi ne olabilir. Resimdeki sayfada ne hatasından bahsediyor. Başka üyelerinde başına böyle birşey gelmiş mi acaba.

mustafa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 365 - Türkçe
23-12-2024
Hüseyin bey, şu an evdeyim. Ã?nerilerinizi ancak yarın deneyip (mesaim öğlene kadardı) sonucu bildiririm. Teşekkürler.

mustafa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 365 - Türkçe
23-12-2024
Hüseyin bey, sabahleyin iş yerine gelir gelmez önerdikleriniz de dahil olmak üzere ne yaptımsa giremedim foruma. Fakat bir seferliğine girebildim. Nasıl olduğunu tam olarak anlayamadım. Acaba sorun bu bilgisayardan mı kaynaklanıyor, yoksa internet bağlantısından mı?

Excel Vers. ve Dili
Mr Step Back
Aynı sorun bende de var; şu an yasaklı sitelere girilen tamamlayıcı web siteleriyle bağlanıyorum.Ne .php ve ne de .html şeklinde olmuyor. tüm çerezleri ve web izlerini sildim yine aynı...