Forumda yer alan Ofis Sürümü ve Dil Bilgisi Alanı Hk.

ccuneyt13

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe (64 bit)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-11-2026
Merhaba,
Forumu kullanan soru soran ve cevap veren kullanıcılar için önemli olan ofis sürüm bilgisi ve dili için bir çok konuda cevap veren değerli arkadaşlarımız öncelikle soru soran kullanıcılardan bu bilgiyi istemek durumunda kalıyorlar.

Foruma üye olurken üyelik bilgileri doldurma aşamasında serbest alan olarak değilde standart ve zorunlu açılır bir listeden ofis dili ve versiyonunu seçebileceği alan oluşturmak mümkün değil mi ?

Bu alan oluşturulup mevcut kullanıcılara yeni konu açmak veya cevap vermek istemesi halinde zorunlu olarak bu alan/alanları güncellemesi istenir yeni kullanıcılara zaten bu alanı doldurmadan üyeliğini oluşturamaması sağlanırsa bu problem hayatımızdan çıkmış olmaz mı.

Muhakkak bazı kişiler listeden rastgele bir versiyon seçecektir ancak büyük ölçüde cevap veren açısından sorun ortadan kalkacaktır.

Yada yeni konu açılırken Konu Başlığına ilave olarak cevap istediğiniz sürüm bilgisini seçin diye bir zorunlu alanda olabilir.

Bu konuda bir geliştime yapılması için değerli forum yöneticilerimizin değerlendirmelerine sunmak istiyorum.

Saygılarımla.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Ben konuyu daha önce kurucu Hüseyin beye iletmiştim. Bu alanın Combobox şeklinde olması ve zorunlu alan olması yönünde tavsiyede bulunmuştum. Ama teknik olarak olmadığını belirtmişti. Belki bir gelişme vardır. Kendisi konuyu görünce bilgi verecektir.