Forumdan konu veya yazdığımız mesajı silme

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-09-2026
İyi pazarlar.
Forumdan bir konuyu veya konuya yazdığımız cevabı nasıl silebiliriz

Excel Vers. ve Dili
office 2019 Türkçe
28/12/2022
merhaba. yanlış bilmiyorsam 15 dakika içinde düzeltme veya silme yapılabiliyor.

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
30-09-2026
Sıkıntılı bir durum. mesela ben bir konu açmışım. ama konunun başlığını merhaba diye yazmışım. Sonradan fark ettim . Konuyu yönetim haklı olarak başka bir yere taşıdı. Boş yere işkal ettik forumu. Şimdide silemiyorum.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Forum kurallarını okursanız sizlere orada nasıl başlık açılması, mesaj yazarken nelere dikkat edilmesi konusunda bilgilendirme yapılıyor.

Bu durumlara dikkat ederseniz yönetici olarak bizler konuları taşımak durumunda kalmayız.

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
30-09-2026
Merhaba,

Forum kurallarını okursanız sizlere orada nasıl başlık açılması, mesaj yazarken nelere dikkat edilmesi konusunda bilgilendirme yapılıyor.

Bu durumlara dikkat ederseniz yönetici olarak bizler konuları taşımak durumunda kalmayız.
Beni yanlış anladınız. Taşıdığınız için kızmadım. HATALIYDIM. Farkındayım. Özür dilerim. Silme konusunu yazarsanız taşınan konuyu silelim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Mesaj silme yetkisi sadece yöneticilerde var. Daha önce kötü amaçlı kullanıldığı için bu şekilde düzenleme yapıldı. Mesajınızın ya da konunuzu silinmesi gerekiyorsa yöneticilere bildirebilirsiniz. Uygun görülürse gerekli işlem yapılır.

Ayrıca konuyla ilgili forum bildirimini aşağıda paylaşıyorum.

Mesaj Silme ve Değiştirme Hakkı:
- Üye mesajlarını gönderdikten sonra belli bir süre içinde değiştirebilir. Üye belirlenen bu değişiklik hakkı zaman aşımından sonra bir mesajının mutlaka değiştirilmesi/silinmesi gerektiğini düşünüyorsa yönetici arkadaşlara özel mesaj ile başvurmalıdır. Yönetim uygun görürse bu mesajı düzenler/siler. Forum yönetici ve moderatörleri kurallara uymayan mesajları üyelere haber vermeksiniz her zaman değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
30-09-2026
Mesaj silme yetkisi sadece yöneticilerde var. Daha önce kötü amaçlı kullanıldığı için bu şekilde düzenleme yapıldı. Mesajınızın ya da konunuzu silinmesi gerekiyorsa yöneticilere bildirebilirsiniz. Uygun görülürse gerekli işlem yapılır.

Ayrıca konuyla ilgili forum bildirimini aşağıda paylaşıyorum.
Konuyu silerseniz sevinirim.