Futbolcuları Hesapla - 01 Pivot

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-03-2029
Pivot tabloda en yüksek değere karşılık gelen tablo başlığındaki ismi yazdırmak için ne yapabilirim. Daha önce aynı dosyayı sadece istatistik sayfası olarak açmıştım ama formüller baya bir kasma yaptı. Pivot tabloya dönüştürdüm. Pivot tabloda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Örnek Dosya Linki

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
20-03-2029
Sayın veyselemre emeğinize sağlık. PowerQuery konusunda hiç bilgim yok ama yüklemesini ve uyarlama konusunda araştırma yapacağım inşallah doküman eğitim videosu buluruz. Yapamazsam geri dönüş yapacağım.

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
20-03-2029
Microsoft Office 2019 Pro kullanıyorum. Bu özellik 2013 ten sonra varmış. Ama tabloda tümünü yeni dediğim zaman hata vermektedir. Sebep ne olabilir acaba?

Ekli dosyalar

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
20-03-2029
Tümünü yenile dediğim zaman yan tarafta bulunan Sorgular ve Bağlantılar kısmı ünlem işareti var. Hatalı sayfanın resmini de ekliyorum.

Ekli dosyalar

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
Ufak tefek denemeler haricinde benim de deneyimim yok ilk defa bu kadar karışık bir çözümle uğraştım.
Verileri aralık olarak değilde tablo olarak tanımladıktan sonra birkaç değişiklik yaptım.
Yeniden dener misiniz?

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
20-03-2029
Bu verileri nereden aldın ?
Sayın Mustafa MUTLU bir ödev gereği tarafımıza verildi. Pivot Tablo ve Pivot Tablo ilişkili formüller ile çözdüm ama Sayın veyselemre"nirn yöntemini çözebilirsek sayfada daha sade, profesyonelce bir excel veri çözümleme ve istatistik yapmış olacağız. En azından bilmediğim bir konuda konuları ve videoları inceleyip izleyip inşallah değişik yöntemlere ulaşacağız. Sayın veyselemre bir yöntem ve yol gösterdi inşallah o yolda gideriz bir şeyler öğreniriz.