gazete iade takibi yardım

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar öncelikle yardımcı olacak arkaşdalara şimdiden teşşekkür ederim. şimdi günlük sattığımız gasetelerin satışını takip edebileceğimiz bir program lazımdı. milli gazeteye ait olan vardı ama olmadı. bend e böyle bir şey yaptım ama çok basit bir şey benim istediğim senelik olsundu ama onu da yapamadaım. yani excel hata verdi sürekli yeterli hafıza yok falan diye. kısacası şu tarihlerin yazdığı sayfaya bir senelik takvim ekelmek ki onu yapabilirlm ama sonrası her gün için bir sayfa açılacak herhalde o zamn da dosya booyutu çok büyük oluyor. bir de bunun hftalık ekstresini alabilir myiz belli tarhiler arsını ya da. umarım analatabilmişimdir derdimi.

Ekli dosyalar

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın sebbax,
Veri tabanı olarak kullandığınız çoklu sayfaları tek sayfaya indirerek sorununuzu çözmeye çalıştım umarım doğru anlamışımdır. Turkuaz dağıtım için eklediğiniz dosyadan alınan bilgiler ile bir dosya hazırladım dosya fiyat, veri ve özet tablodan oluşuyor. verileri 1 yıllık olarak girebilirsin özet tablo ile de haftalık aylık yıllık alınan iade ve karlarını görebilirsin Umarım işine yarar Yaysat içinde örneklere bakarak kendiniz yapabilirsiniz. kolay gelsin Hayırlı işler dilerim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
sayın usta07 öncelikle sorunla ilgilnediğiniz için teşekkür ederim. buna göre ben bir düzenleme yaparım tekrar ve gönderriim. bir de şunun sormak istiyorum . mesela haftasonu gazete fiyatları değişiyor. bunun için ayrı yazmıştım gazeteleri bunun yapmadan sadece takvime göre hafta sonuna geliyorsa fiyatı otomatik değiştirebilecek br komut var mı? ya da nasıl bir şey yapabailirlm bunun için.

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın Sebbax,
Hafta sonu fiyatlarını Fiyat listesi sayfasında (H) sutununa yaz, Veri Sayfasında hafta sonu günlerini filitre et kar satırında yazan formulde (=EĞER(E18="";"";DÜŞEYARA(E$2;'fiyat listesi'!$B$3:$E$94;4;0)*(E18-E19))) kırmızı ile işaretli 4 rakamını 7 olarak değiştir. (=EĞER(E18="";"";DÜŞEYARA(E$2;'fiyat listesi'!$B$3:$E$94;7;0)*(E18-E19)))Tüm hafta sonuna gelen tarihlere kopyala Rapor sayfasında veri yenile sorununu halleder kısaca aklıma bu geldi. kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
usta07 Abim öncelikle merhabalar gazete iade için yaptığınız tablo çok güzel sizden bi ricam olacak yaşım 16 ve excelde o kdr ii değilm ufak bi bakkal dükkanı işletiyor ailem ve bize her gün dergi geliyor yaysattan bunları giriş ve çıkış yapıyoruz her akşam o konuda bir excel tablosu progam bişey istemem mümkün mü. mantığı şöyle geliş tarihi-adı-sayı-adet-fiyat-iade tarihi-iade adeti-net-açıklama olacak.mümkünse yardım edin