Geç Açılma Problemi

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Merhaba Arkadaşlar,

Office 2007 kullanıyorum. her hangi bir excel dosyasını açmak için tıkladığımda, boyutu ne olursa olsun yaklaşık 1 dakika dosyanın açılmasını bekliyorum. Ancak önce exceli boş olarak açıp daha sonra dosya açmak istediğimde hemen açılıyor. bir kaç kez officeyi yeniden yükledim ancak sorun değişmedi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın werne

Merhaba Arkadaşlar,

Office 2007 kullanıyorum. her hangi bir excel dosyasını açmak için tıkladığımda, boyutu ne olursa olsun yaklaşık 1 dakika dosyanın açılmasını bekliyorum. Ancak önce exceli boş olarak açıp daha sonra dosya açmak istediğimde hemen açılıyor. bir kaç kez officeyi yeniden yükledim ancak sorun değişmedi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarınızda aynı zamanda Office 2003'de yüklü mü ?

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın werne

Hayır sadece 2007 yüklü
Tabi bu problemi anlayabilmek için bir çok şeyi test etmek gerekir.
mesela görev yöneticisine bakıp orada sadece 1.tane excel.exe olmasına dikkat etmek gerekir. bir diğeri bilgisayarınızda sadece excelle ilgili mi sıkıntı yaşanıyor yoksa diğer programlarda da aynı şey oluyor mu? , bir diğeri bilgisayarınız etkileyen bir yazılım olabilir...

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
merhaba,
görev yöneticisinde 1 tane excel.exe var.
diğer office yazılımları da dahil olmak üzere başka hiç programda bu sorunu yaşamıyorum.sadece excel de sıkıntı oluyor.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
XLSTART dosyanizin icinde excel ile otomatik acilan uygulamalariniz varsa belki onlar kasiyor olabilir!

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
bu dosyayı nasıl inceleyebilirim acaba

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
buldum içinde pdfmaker diye bir dosya var

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
o pdfmaker her exceli actiginizda aciliyor demektir, eger kulllanmiyorsaniz o toolu baska yere kaydedebilirsiniz.. ama baslik acilacak kadar kasma sebebi olamaz..

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
teşekkür ederim arkadaşlar, bir kaç deneme daha yapmam gerekecek sanırım.