Soru Gelir Gider Dengesi

UysalMuzaffer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-12-2029
Merhaba, her ay gelirimi ve giderlerimi takip ettiğim aşağıdaki gibi excel oluşturdum fakat her ay sonunda yeni bir satır eklediğimde tüm formüller kayıyor, elle müdahale etmek durumda kalıyorum. Bunun çözümü nedir?

"Ödeme Listesi" sayfasında da kendim yaptım ama onu da ufak bir düşeyara ile tabloya bağlayabildim.

"Sabit gider arşivi" sayfasında da manuel olarak elle ekliyorum ve 3 aylık 6 aylık 12 aylık artışları gösterdiğim bir sayfa yaptım.

Bu excelimi daha da geliştirmek ve sizinde işinize yararsa sizinde kullanmanız için paylaşıyorum.
Geliştirmem ve sadeleştirmem için genel bir desteklerinizi rica ediyorum :)

Şahsi birlikte yapabiliriz, buradan ufak ufak ilerleyebiliriz hiç farketmez. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Umarım sorunumu anlatabilişimdir, anlatamadıklarımla beraber :)

Gelir Gider dengesi test.xlsx - 42 KB

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Belleksizz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
03-11-2027
Merhaba araya satır eklerken satırı seçip sağ tık ekle yaparsanız formüller bozulmaz bozulmaması gerek ben kend çalışmalarımda öyle yapıyorum sorun olmuyor denermisiniz o şekilde

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
@UysalMuzaffer dosyanı burada paylaşabilir misin. İndirme sitesi linkini açamıyorum.

UysalMuzaffer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
20-12-2029
Merhaba araya satır eklerken satırı seçip sağ tık ekle yaparsanız formüller bozulmaz bozulmaması gerek ben kend çalışmalarımda öyle yapıyorum sorun olmuyor denermisiniz o şekilde
Mesela; "Sabit Gider Arşivi" sayfasında yeni ay geldiğinde OCA 24 sütununu ekleyeceğim için F ile G arasına sütun ekleyeceğim. Ama solundaki yüzdesel 3 hesabı her defasında doğru formül için tekrar oynuyorum..

@UysalMuzaffer kendi hazırlamış olduğum gelir gider takip dosyası bunu da kullanabilirsiniz.
Güzel bir çalışma ellerine sağlık ama ben genel toplam üzerinden ilerleyeceğim ödemelerimi takip etmek için, detaya girmiyorum. İşine yaracağız elbet birileri çıkar

@UysalMuzaffer dosyanı burada paylaşabilir misin. İndirme sitesi linkini açamıyorum.
Konuyu düzenledim ve ek olarak ekledim hocam