Gelır-gıder ve ısletme hesap tablosu destek

Excel Vers. ve Dili
2007 ve Türkçe
Merhabalar, ekteki GELIR-GIDER VE ISLETME HESAP TABLOSU nda

GELİR BÖLÜMÜNDE
E7 ye kod olarak 5a yazdığımda F7 de yazan tutar L7 ye, kod olarak 5b yazdığımda ise F7 de yazan tutar M7 ye geçmesi gerekiyor

GİDER BÖLÜMÜNDE
E7 ye kod olarak 4a yazdığımda F7 de yazan tutar K7 ye, kod olarak 4b yazdığımda ise F7 de yazan tutar L7 ye geçmesi gerekiyor

Bunun için bir formül yapamadım yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
gelir kısmını yaptım.düşeyara ve eğer formülü kullandım. L5 te ve M5 te yazılanı E7 satırında arayıp değeri F7 den çekiyor.Oyüzden L5 ve M5 te yazılan önemli.Aynı mantıkla gider kısmını yaparsın.kolay gelsin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 ve Türkçe
Sayın cosinüs

Merhaba ilginizden dolayı teşekkür ediyorum, ancak gider bölümünü yapmayı başaramadım rica etsem gider bölümünü de sarıya işaretlediğim yeri düzelterek yardımcı olabilirmisiniz, yardımcı olursanız çok memnun olurum...selamlar

Ekli dosyalar

excellkurdu

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe Microsoft Office Excel 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-03-2026
Sayın umutcan4,
Uzman değilim ama dernek işleri zor olunca kolay çözüm arıyor insan. Dernek üyesiyim bir tablom var paylaşmak isterim. Karışıktır biraz ama çok kolaylık sağlıyor.
Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
sarı olan kutuların isimlerin değiştirmen gerekecek formülün çalışması için.kolay gelsin

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 ve Türkçe
İlginizden dolayı teşekkür ederim, çok işime yaradı bilgiler tekrar teşekkür ediyorum..