Gelir vergisi Dilimi toplam üzerinden

mars2

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 - Türkçe
2019 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26-03-2026
İyi Günler;
1- Bodro
2- mesai çalışma kitapları bulunmaktadır.
Bunlarda aylar itibarıyla düzenlenmiştir. Bu ayları toplam sayfasında yıllık olarak toplamı(etopla ile) alınmaktadır.
Bordlarda kümlatif vergi toplanömı sutunu açtım ve buraya toplam sayfasından ilginin aya kadar toplam brüt ücretini getirmek istediğimde hata vermektedir(Döngüsel)
Diğer taraftan aynı şekilde bu çalışanların aylık mesai adı altında ayrı düzenleme yapılmış ve borddaki mantık geçerlidir.

Benim sormak istediğim ise;
1- Bordaki toplam sayfasındaki kişi hizasında bulunan toplamı ayı içindeki kümülatif toplamda getirmek istiyorum.
2- Ayrıca; kapalı durumda bulunan mesai çalışma kitabındaki toplamı bordradaki bir sayfaya aktarıp buradan toplamları birleştirmek istiyorum
Bunlarla ilgili örnek ektedir.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
.

Sayın mars2 ,

Sizin yanıtlanmış sorularınıza geri dönüş yapma diye bir duyarlılığınız yok herhalde..

Ancak, soru soruyorsunuz.

.

mars2

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 - Türkçe
2019 - Türkçe
26-03-2026
Sayın Yurtaş;
Böyle bir duyarlılığım yok, ancak farklılık olabilir.
Bir önceki sorulmuş soruda, aylar itibarıyla toplamı alıp o ay için vergi hesaplama yapılmadığını zannederim. ben bir başka sayfada formülle otomatik olarak toplatıp. o ay vergi kesintisi hesaplatmak istemekteyim.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Sayın Yurtaş;
Böyle bir duyarlılığım yok, ancak farklılık olabilir.
Bir önceki sorulmuş soruda, aylar itibarıyla toplamı alıp o ay için vergi hesaplama yapılmadığını zannederim. ben bir başka sayfada formülle otomatik olarak toplatıp. o ay vergi kesintisi hesaplatmak istemekteyim.
.

Benim de duyarsız insanların sorularına yanıt vermeme gibi kötü bir huyum var.

Bu nedenle, soracağınız sorularda benm yanıt vermemi beklemeyin.

Size kolay gelsin.

.

mars2

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 - Türkçe
2019 - Türkçe
26-03-2026
Sayın yurttaş;
İlginize teşekkürler, ancak anlatmak istediğim sizin anladığınız anlamda duyarsız değilim, belki anlatımdan kaynaklanmış olabilir.