Gelişmiş bir ListBox ?

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19.01.2020
Merhaba arkadaşlar çalışmam aşağıda ekli.. istediğim ise kayıt işlemi yapıldıktan sonra bunu ayrı bir sayfada listbox da görmek. yani Sheets lere yapılan kayıtları Listbox da görmek istiyorum ama çok fazla kayıt var bir türlü planlayamadım yardımcı olurmusunuz?

Not: GenelKimya2 sayfam ve şifre: sistem saatiniz ÖrN: 17:02 gibi

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Tr
19.01.2020
UserForm1 üzerine bir Liste diye CommandButton eklesem ve onuda yeni bir userform a yönlendirsem ve o userformdada büyük bir listBox olsa tam istediğim olacak. Ancak listeleme işi biraz sıkıntılı çünkü her saat için ayrı ayrı numune sayfaları var bunların verilerini checboxlardan nasıl alabilirim?

Siz her sayfaya bir örnek yaparsanız ben gerisini yaparım ya

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Tr
19.01.2020
yokmu bi yardım edicek? fikri olan?

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Tr
19.01.2020
tşk ederim geliştirmeye çalışıyorum..

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Tr
19.01.2020
Hocam aslında sayfa seçimi işime geliyor daha çok faydası oluyor. Yani optionbuttonlardan göreceğim sayfanın kayıtları getirtmek çok güzel olur ancak şuan kodlardamı hata var yoksa bendemi çözemedim çalışmıyor tekrar kontrol edebilirmiyiz? Bide Numune saatlerini seçip kapattıktan sonra tekrar şifre soruyor sormasına gerek yok.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Hocam aslında sayfa seçimi işime geliyor daha çok faydası oluyor. Yani optionbuttonlardan göreceğim sayfanın kayıtları getirtmek çok güzel olur ancak şuan kodlardamı hata var yoksa bendemi çözemedim çalışmıyor tekrar kontrol edebilirmiyiz? Bide Numune saatlerini seçip kapattıktan sonra tekrar şifre soruyor sormasına gerek yok.
sayfaların 1. sutundaki verilerde birleştirilmiş hücreler var kod birleştirilmiş hücrelerde çalışmaz