gelişmiş listbox seçenekleri

kullanıcı11

Banned
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
merhaba benim iki sorum olucak
1- 1.ekte gönderdiğim dosyada bir bul,değiştir,sil programı var acaba buna ek olarak forma havuzlu bir görev fonksiyonu eklenebilirmi? formda daha detaylı anlatmaya çalıştım.şimdiden teşekkürler.
2- 2. ekteki dosyada ise 3 tane listbox var, acaba bu lisboxlardan seçilecek her veri için aynı userformun excel dosyasında ayrı bir sayfa açılabirmi? formda da anlatmaya çalıştım şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-11-2020
merhaba benim iki sorum olucak
1- 1.ekte gönderdiğim dosyada bir bul,değiştir,sil programı var acaba buna ek olarak forma havuzlu bir görev fonksiyonu eklenebilirmi? formda daha detaylı anlatmaya çalıştım.şimdiden teşekkürler.
2- 2. ekteki dosyada ise 3 tane listbox var, acaba bu lisboxlardan seçilecek her veri için aynı userformun excel dosyasında ayrı bir sayfa açılabirmi? formda da anlatmaya çalıştım şimdiden teşekkürler.
Yukarıdaki sorularınızdan birincisini tüm hayal gücümü zorlamama rağmen kavrayamadım. İkinci sorunuz ile ilgili olarak ekindeki dosyada daha önce benim hazırladığım bir dosya olduğu için cevap vermeye çalışayım. İstediğiniz şey ekipte 30 eleman çalışıyorsa aşağıda her eleman ismi içinde bir sayfa olacak anasayfada tüm veriler varken birde her elemanın sayfasında kendisi ile ilgili olanlar olacak (aynı veri iki kayıt) Eğer diğerleride yapılırsa diyelim 20 değişik gidilen yer (aşağıya 20 yeni sayfa ve aynı veriden 3 kayıt) v.s. Aşağısı sayfadan geçilmeyecek, aranan sayfaları bulmak zorlaşacak, aynı şeyler 3 defa 4 defa tekrarlanacağı için dosya gereksiz büyüyecek.
İlişikte Ekip elemanı için hazırladığımı bir örnek dosya gösteriyorum. Bununla sürekli veri girişi yaptığınız dosyayı gereksiz yere şişirmeden istediğiniz verileri alabileceğiniz sayfalar oluşturabilirsiniz.

Not: Her iki dosyada aynı klasör içerisinde olsun, veya her ikiside masa üstünde
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

kullanıcı11

Banned
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
sayın bedri 41 ilginiz için çok teşekkür ederim. çalışmanız gerçekten çok güzel olmuş acaba bu işlemler userform üzerinde yapılabilrmi yani listbox a girilen veya seçilen ismin kendi adına sayfa açması ve aynı veri iki kayıt şeklinde çalışması sağlanabilirimi anlatım için kusura bakmayın, benim hatam daha anlaşılabilir yazmalıydım.emekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
1.soruma gelince belliki ordada yeterince anlaşılır yazamamışım (kusura bakmayın acemiliğime verin) acaba nereyi tam olarak anlamadığınızı yazarsanız anlatmaya çalışırım.şimdiden teşekkürler.

kullanıcı11

Banned
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
arkadaşlar ilgilenebilirseniz sevinirim.