Genel Modul içindeki kodu çağırmak

tamer42

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
3,047
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 İngilizce
Merhabalar,

Soeracağım sorular belki sizlere çok basit gelebilir, kusura bakmayın....

Genel moduller içine yazdığım bir kodu

Sub Plannnn()
Dim MyPath As String
On Error Resume Next
...............
......................
.............................

End Sub

şeklindeki bir kodu;


"Private Sub Command34_Click()"

butonunun olayına atamak istiyorum.

daha önceden excel den bildiğim "call" komutu ile çağırmaya çalıştım fakat çalışmadı.

2. olarak bu kodun işlevini: Accesteki genel Macros' ta bir macro oluşturmaya çalıştım, onuda bulamadım. "RunCode" , "RunMacro" var ama bunlarda olmuyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi Çalışmalar, İyi Akşamlar.
 
Katılım
25 Aralık 2005
Mesajlar
4,160
Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Sayın tamer42,
Call Plannnn

yeterli. Acaba plann içinde bir aksilik olup da çalışmıyor. Prosedürün en üst satırına

MsgBox "Kontrol"

yazıp bir deneyin. Bakalım ilaeti kutusu açılıyor mu?

İyi çalışmalar
 

tamer42

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
3,047
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 İngilizce
Teşekkürler Modalı;

Kod ile Çağırmak istediğim form LİNK olarak kayıtlı idi. ben denerken server' a bağlı değilken denemişim. kusura bakmayın...

2. sorum: Accesteki Nesneler içindeki (tables, queries, Forms,....Macros, Modules) Macros' ta oluşturulan yeni bir macro' ya (Macro1) kod nasıl atanır.

İyi Çalışmalar dilerim.
 
Üst