skaan
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft 365
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 12-11-2025
Merhaba;
Excel dosyamda kişilerin adına açılmış sayfalar bulunmakta.
Size gönderdiğim örnekte “Ali” ve “ Ayse” isimli personel için açtık.
Bu personel isimleri ve sayfalar çoğalacak.
Ayrıca bir de “ Genel Tablo “ adı altında bir genel verilerin toplandığı sayfam bulunmakta.
“Ali” ve “Ayse” isimli arkadaşlarımız ornek tablodaki gibi günlük işlerini tabloya işliyorlar.
Her ikisinin yada sayfa eklendiğinde kişilerin girdiği kayıtları “ Genel Tablo” sayfasında anlık görmek ıstıyoruz. ( Örnek olarak manuel olarak doldurdum..)
Personel isimleri ile açılmış olan bu sayfalarda yapılan kayıtlar “ Genel tablo” sayfasında alt alta gelecek şekilde bir buton yardımıyla tıklayınca listelenmeli.
Sizlerden bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Hayırlı günler dilerim.
Saygılarımla,
SKaan
Excel dosyamda kişilerin adına açılmış sayfalar bulunmakta.
Size gönderdiğim örnekte “Ali” ve “ Ayse” isimli personel için açtık.
Bu personel isimleri ve sayfalar çoğalacak.
Ayrıca bir de “ Genel Tablo “ adı altında bir genel verilerin toplandığı sayfam bulunmakta.
“Ali” ve “Ayse” isimli arkadaşlarımız ornek tablodaki gibi günlük işlerini tabloya işliyorlar.
Her ikisinin yada sayfa eklendiğinde kişilerin girdiği kayıtları “ Genel Tablo” sayfasında anlık görmek ıstıyoruz. ( Örnek olarak manuel olarak doldurdum..)
Personel isimleri ile açılmış olan bu sayfalarda yapılan kayıtlar “ Genel tablo” sayfasında alt alta gelecek şekilde bir buton yardımıyla tıklayınca listelenmeli.
Sizlerden bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Hayırlı günler dilerim.
Saygılarımla,
SKaan
Ekli dosyalar
-
19.2 KB Görüntüleme: 9