Giriş çıkış saatlerini otomatik nasıl kaydedebilirz.

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba arkadaşlar işyerinde giriş çıkış saatlerini listeleyen bir tablo yapmak istiyorum çalışanlar gün içinde birden fazla giriş çıkış yapmaktadır benim istediğim çalışanın ismini seçtiğimde aylık bazda ilgili tarihlerde işe ilk giriş saati ve son çıkış saatini listeye otomatik olarak yazmasını istiyorum detaylı açıklama
örnek dosyada mevcut. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Merhaba arkadaşlar işyerinde giriş çıkış saatlerini listeleyen bir tablo yapmak istiyorum çalışanlar gün içinde birden fazla giriş çıkış yapmaktadır benim istediğim çalışanın ismini seçtiğimde aylık bazda ilgili tarihlerde işe ilk giriş saati ve son çıkış saatini listeye otomatik olarak yazmasını istiyorum detaylı açıklama
örnek dosyada mevcut. Şimdiden teşekkür ederim.
Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Yurttaş hocam aralığı genişletiğimde hücreler boş görünüyor nerde hata yapıyorum bilgilendirmisiniz. Yada aralığı A2 - A5000 olarak düzenlesek 5000 hücrenin tamamı dolu olmasa bile formülün işlevini yerine getirmesini sağlayabilrmiyiz. Bu uygulamayı yaklaşık 100 kişilik çalışan için düznlemeyi düşünüyorum.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Yurttaş hocam aralığı genişletiğimde hücreler boş görünüyor nerde hata yapıyorum bilgilendirmisiniz. Yada aralığı A2 - A5000 olarak düzenlesek 5000 hücrenin tamamı dolu olmasa bile formülün işlevini yerine getirmesini sağlayabilrmiyiz. Bu uygulamayı yaklaşık 100 kişilik çalışan için düznlemeyi düşünüyorum.
Dosyanızda uyguladığım formüller dizi formülüdür.

Bu nedenle formüllerde değişiklik yaptıktan sonra CTRL SHIFT tuşları birlikte basılı iken girmeniz gerekir.

Bu da formülü {=...........} arasına alır.

Bu işaretleri elle girerseniz formül yine çalışmaz.

.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Teşekkürler sayın Yurttaş