Gizlenmiş satır sütun görünsün

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
Ekli dosyada personel bilgi girişine tıklandığında AK sütununa kadar gidilebiliyor.
Oysaki Bu programı yapan öğretmen arkadaş (Ağrı Diyadinli Ama kendisi çoktandır görünmüyor) bana AK sütünündan sonraki sütünların nasıl göründüğünü öğretmişti fakat ben hala beceremedim. Unutmuşum bu nedenle bana bu AK sütünundan sonraki tüm sutunları görünmesini sağlayacak kişiye sonsuz teşekkürü şimdiden borç bilirim.

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
Dosyayı açarken makroları etkinleştirmeyin.Araçlar seçenekler sayfa sekmeleri satır sütun başlıklarını seçin A SÜTUNU İLE 1.SATIRIN Kesiştiği üsteki köşeden tüm sayfayı seçili yapıp Biçimden sütun gösteri tıklayınız

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
Teşekkürler

Dosyayı açarken makroları etkinleştirmeyin.Araçlar seçenekler sayfa sekmeleri satır sütun başlıklarını seçin A SÜTUNU İLE 1.SATIRIN Kesiştiği üsteki köşeden tüm sayfayı seçili yapıp Biçimden sütun gösteri tıklayınız
Çoksağolun ama bu geçici bir çözümmü yoksa kalıcımı?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-Excel 2010
Öncelikle arkadaşımızın dediği gibi makroları devre dışı bırakın..
Araçlar sekmesinden SEÇENEKLER'i tıklayın. En altta Satır Sütun başlıkları simgesini işaretleyin, yine aynı pencerede (isteğe bağlı) yatay ve düşey sutun kaydırma çubuklarını işaretleyin. daha sonra gizli olan sütün ile bahsetmiş olduğunuz AK kısmınıda seçerek sağ tıklayı GÖSTER deyiniz.radaki gizli hücreler açılacaktır. MAkroları devre dışı bıraktığınızdan sistem doğru çalışmayabilir. O nedenle sadece görmek istediklerinizi görüp sonra işlem yapılacağında tekrar makroları etkinleştirin.. Çünkü gizli hücrelerde belirli tanımlamalar ve formüller yapılmıştır. Doğla olarak orayla pek işiniz olmamalı sadece sabit bilgileri değiştirmek için kullanabilirisniz. Ayrıca oraların gizli olması sistemin çalışmasını engellememektedir..