eronyat
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2010
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 16-12-2025
Merhaba. Yaklaşık 46bin satırda; 2bin farklı depo kalemi ürününün; giriş çıkış, tarih, miktar gibi bilgilerinin olduğu bir excel tablom var.
Fakat çok anlamlı bir tablo yapamadım.
Sol alttaki "malzeme açıklaması" ile bir ürün grubunu getirdim. X ekseninde gözükecek ürünleri, istediğim gibi gruplayıp filitreleyebilirim; bu sorun değil şu an.
Ben istiyorum ki; Hareket yönü sayısı, mesela 123 adet giriş 124 adet çıkış olduğu bilgisi, sağdaki cetvelde gözüksün; toplamda kaç parça girip çıktığı solda gözüksün. Mesela; ben bir baktığımda parça için kaç kez hareket olmuş ve toplamda kaç tane hareket etmiş göreyim istiyorum.
Demek istediğim şeyi tarif edebildim mi bilemiyorum.
Dosya çok büyük boyuttu; satırların bir büyük bir kısmını sildim. Veriler belki anlamlı gözükmeyebilir grafikte.
Bunun için ne yapabilirim? Teşekkür ederim.

Fakat çok anlamlı bir tablo yapamadım.
Sol alttaki "malzeme açıklaması" ile bir ürün grubunu getirdim. X ekseninde gözükecek ürünleri, istediğim gibi gruplayıp filitreleyebilirim; bu sorun değil şu an.
Ben istiyorum ki; Hareket yönü sayısı, mesela 123 adet giriş 124 adet çıkış olduğu bilgisi, sağdaki cetvelde gözüksün; toplamda kaç parça girip çıktığı solda gözüksün. Mesela; ben bir baktığımda parça için kaç kez hareket olmuş ve toplamda kaç tane hareket etmiş göreyim istiyorum.
Demek istediğim şeyi tarif edebildim mi bilemiyorum.
Dosya çok büyük boyuttu; satırların bir büyük bir kısmını sildim. Veriler belki anlamlı gözükmeyebilir grafikte.
Bunun için ne yapabilirim? Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar
-
2 MB Görüntüleme: 2
Son düzenleme: