Grafik Stunu Renkleri

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhabalar,
Çok basit bir soru olacak ama çözümünü bulamadım.
Şöyle ki; bugüne kadar grafik oluşturduğumda grafiklerime farklı renkler veriyordu otomatik olarak çalışma sayfam ama artık hepsini aynı renk yapıyor. Tek tek seçip değiştiriyorum. Tasarımlarda da bulamadım farklı renkli oluştur seçeneğini.
Nerden kaynaklanıyor? Nasıl değiştrebilirim?
Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2016 İngilizce
Grafik eklerken recommended yani tavsiye edilen chart butonuna basarsan orada renklendirilmiş hallerinide seçebilirsin. diğer türlü tek tek grafik butonlarından eklersen düz renkli ekler.

ama tabi oradan eklemişsende sütunların üstüne bir kere tıklayo grafik tipğni değiştirden renkli olanı seçersen tek seferdede değişmiş olur

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Grafik eklerken recommended yani tavsiye edilen chart butonuna basarsan orada renklendirilmiş hallerinide seçebilirsin. diğer türlü tek tek grafik butonlarından eklersen düz renkli ekler.

ama tabi oradan eklemişsende sütunların üstüne bir kere tıklayo grafik tipğni değiştirden renkli olanı seçersen tek seferdede değişmiş olur
sütunların üstüne bir kere tıklıyorum hepsini seçiyor, grafik türünü değişe giriyorum seçenekler yine aynı, hiç renkli grafik seçeneği yok ne pasta da ne sütunda ne de diğerlerinde.