Gruplandırma ve Seviyelendirme Hakkında

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 TR
Ekte sunmuş olduğum dosyada ilk sayfa soru ikinci sayfada istenilen şeyin görüntüsü var.Detay satırları nasıl birden fazla seviyelendirebilir ve gruplandırabiliriz ve ayrıca üst grup başlıklarında da toplamını görebiliriz.Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 TR
Merhaba, en başta ilginiz için çok teşekkür ediyorum.Ürün guruplarının toplamı güzel olmuş. Eksik olan kısım şu ; bir üst seviyede tüm ürünlerin genel toplamını almak istiyorum ?

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 TR
Zeki Bey elinize sağlık, tek kelimeyle mükemmel.Tam istediğim gibi ve görsel olarakta süper.Bunu nasıl uygulayabilirim? Ben özet tabloda bunu becerememiştim.Adımları kısaca yazmanız mümkün mü? Çünki işyerinde haftalık rapor veriyorum bunun mantığını mutlaka ögrenmem lazım.

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Beğendiğinize sevindim. Bu işlemi görsel görmeniz daha uygun olur.
Ekran görüntülerini yarın eklerim; şimdi çıkmalıyım.

İyi akşamlar...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 TR
Zeki Bey olayı çözdüm, yaptığınız adımlar şunlar; özet tablo yerleştirme seçeneginden ilgili alanları yerleştirdiniz ve daha sonraki adımda da otomatik biçimlendirmeden bir şablon seçtiniz. Ben otomatik biçimlendirmede daha da çok işime yarayacak başka bir şablon daha buldum.Bir anda ufkumu açtınız Allah razı olsun.