GÜnlÜk Kopyalama

Excel Vers. ve Dili
türkçe
benzinlikte her gün GÜNLÜK HESAP ÇİZELGESİ ile hesap alıyoruz biz her gün saat 22 de yada 20 de günlük hesap çizelgesi kopyalanıp DEPO adlı klasöre kopyalandıgı günün tarihinide excel dosyasının ismini verek kopyalanabilirmi

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-05-2021
Sayın dr 1356,
Dosyanız parola korumalı olduğu için üzerinde bir çalışma yapamadım, ancak boş bir modüle aşağıdaki kodları yapıştırırsanız, dosyanızın bulunduğu klasör içine günün tarihiyle yedek alabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Sub yedek()
Dim Phad As String
Phad = ThisWorkbook.Path
ActiveWorkbook.SaveCopyAs Filename:=Phad & "\" & Format(Now, "DD-MM-YY")
End Sub

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Çok TeŞekÜr Ederİm Sİze Cevap Yazama Dim Ben Yapamadim Şİfre 1356 Acaba Sİz Yapip Tekrar GÖnderebİlİrmİsİnİz

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Bİrde BoŞ Bİr ModÜlÜ Anlamadim Yaparken AÇiklayici Şekİld Yazarsaniz Çok TeŞekÜr Ederİm Bana Cevap Yazdiginiz İÇİn

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
08-05-2021
Sayın dr 1356 Merhaba,
1 nolu mesajınızda eklemiş olduğunuz dosyanın şifresi 1356 olarak açılmıyor. Parolayı kaldırıp tekrar gönderirseniz yardımcı olmaya çalışayım. Boş modül ise , çalışma sayfası açıkken Alt+F11 tuşlarıyla açılan sayfadır. Sizin çalışmanızda daha önce herhangi bir kod olmadığı için karşınıza gri bir sayfa gelir. Sayfanın Üst kısmındaki araş çubuklarından " İnsert > Module" yi tıklayın ve daha önce göndermiş olduğum kodları bu sayfaya kopyalayıp modülü kapatın. Daha sonra çalışma sayfanızın üstündeki araç çubuklarının boş bir yerine ters tıklayın ve açılan seçeneklerden "Formlar" onaylayın. Formlardan Düğmeyi tıklayıp sayfanızın boş bir yerine çizin. Ardından bu düğmeyi ters tıklayıp "makro ata" yı tıkladığınızda açılacak pencereden çalışmanızdaki yedek al makrosunu seçerek tamam diyerek işinizi bitirin. Düğmeyi tıkladığınızda çalışmanızın bulunduğu klasör içine dosyanızın yedeği günün tarihiyle alınacaktır.
İyi çalışmalar..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe
gönderiyim açıp dosyasyı çok teşekür ederim çok yogun oldugumdan hemen cevap yazamıyorum özür dilerim şifre 0000 yani 4 tane sıfır kusura bakma çok özür dilerim

Excel Vers. ve Dili
türkçe
MERABA ACEKOSAN 1 o dediginiz makroyu attım hatta sadece günün tarihini atmasını sagladım cidden çok güzel oldu tam istedigim gibi 2 tane sorun var birincisi günlük hesap çizelgesi masaüstünde durup ben oradaki kopyalama diye butonuna bastıgımda makro atadıgımız yine masaüstündeki DEPO adlı klasöre atabilirmi?.ikincisi kopyalayıp attıgı dosyayı excel dosyası olarak atabilirmi?ben üstüne tıklayıp dosya açılınca bundan sonraki dosyaları excel olarak aç butonu çıkmıyor yapamadım örnekler ektedir sizede çok yük oluyorum ama şimdiden çok teşekür ederim............

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
08-05-2021
Merhaba sayın dr 1356, cevap biraz geç oldu ama gün boyunca siteye girmeye hiç vaktim olmadı. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bir şeyler hazırlamaya çalıştım. Ancak benim fikrim dosyalarınızın masa üstünde olması çok da kullanışlı olmayacağı gibi her türlü tehlikeye de açık olur.Bu yüzden ben D içine kaydedilecek şekilde iki farklı çalışma hazırladım. Biri D içindeki depo klasörüne kaydediyor, diğeri kendisi klasör oluşturup kaydediyor. Hangisi işinize yararsa.. Kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
türkçe
meraba acelkesen1 bana çok şey ögrettiniz çok çok çok teşekür edrim bana zaman ayırıp cevap yazdıgınız için görüşmek üzere hoşçakal..............

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
08-05-2021
Merhaba, ben de burada öğrendiklerimi size aktardım, önemli değil.. İyi çalışmalar.