Günlük olarak güncellenen verileri tarih bazında listeleme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2000, Türkçe
Herkese merhaba,

Forumun geçmiş sayfalarını araştırdım fakat ihtiyacıma uyan çözümleri bulamadım ve ihtiyacıma yakın çözümleri de makrolar/ formülasyon konusundaki bilgi yetersizliğimden dolayı kendime uyarlayamadım.

Benim sorumun özeti, aynı hücreler içinde her gün güncellenen verileri, ayrı bir sayfada tarih bazında otomatik listelemek. Ekteki dosyada ayrıntıları ile yazdım. Emeği geçecek herkese şimdiden teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2000, Türkçe
Sn. mesleki,

Yardımınız ve örnek dosya için teşekkürler. Sizin gönderdiğiniz örnek dosya üzerinden konuşacak olursak;

"veri girişi" sayfası, C4 'de aynı tarih verken makroyu çalıştıran düğmeye her basışta "liste" sayfası "B" sütununa aynı tarihi ekliyor.

Yazdığınız makroyu, eğer "veri girişi" sayfası C4 hücresine girilen tarih, "liste" sayfası B sütununda zaten yer alıyorsa alttaki boş satıra kopyalama yapmaması şeklinde revize edebilir miyiz? Yani liste sayfasında aynı tarih zaten var ise düğmeye tıklayarak makro çalıştırılsa bile herhangibir kopyalama işlemi yapmamasını istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2000, Türkçe
Sn Mesleki,

Emeğiniz için teşekkürler. Yazdığınız kod ihtiyacımı karşılayacak. Kodu daha fazla veri içeren hücrelerden daha farklı listelere veri aktaracak şekilde geliştirmeye çalışacağım. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler..