DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
arkadaşım ekli örneği inceleyiniz. İki adette not yazdım bu tür aramalarda önemlidir.Merhaba,
Çalıştığım şirkette günlük satışları raporlamam için hazırladığım tablo eklidir. Gerekli formuller konusunda yardımınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler
Ufuk
Tabloya bakın. Tarih işini biraz düşünmek lazım. Zira tarih değişince eskileri kaybolur. Bunu biraz düşünelim.Teşekkürler, nıtlarınızı dikkate aldım, her müşter ve her ürün farklı farklı olacak.
Tablolar sayfasını da inceler misiniz?
Çok teşekkürler, deneyeceğim.Tabloya bakın. Tarih işini biraz düşünmek lazım. Zira tarih değişince eskileri kaybolur. Bunu biraz düşünelim.
Bir de genel bölümünde markalar sütunu Maliyetlerin markalarında ne görünüyorsa onu yazması lazım. Ben sizin yazdığınız formule göre denedim ama başarılı olamadım.Tabloya bakın. Tarih işini biraz düşünmek lazım. Zira tarih değişince eskileri kaybolur. Bunu biraz düşünelim.
Zaten olamazMarkaların kriterini biryerden alması gerekir. yoksa markayı otomatik getirmez. Biz bütün tabloyu marka üzerine kurduğumuza göre markaları senin seçmen gerekiyor duBir de genel bölümünde markalar sütunu Maliyetlerin markalarında ne görünüyorsa onu yazması lazım. Ben sizin yazdığınız formule göre denedim ama başarılı olamadım.
Harika olmuş, ellerine sağlık,Zaten olamazMarkaların kriterini biryerden alması gerekir. yoksa markayı otomatik getirmez. Biz bütün tabloyu marka üzerine kurduğumuza göre markaları senin seçmen gerekiyor du
ben sana biraz farklı bir örnek yaptım
Bence cok güzel oldu
tesekkur ederim.Harika olmuş, ellerine sağlık,
ufuk
teşekkürleremeğinize sağlık zor ve güzel bir çalışma.
Çok yardımcı oldun, emeğine sağlık.tesekkur ederim.
tablolardaki açılır hucreler 400 satıra gore ayarlandı. eger daha fazla stok fırma falan olursa ayarlaman gerekir.
iyi akşamlar