- Excel Vers. ve Dili
-
Excel 2003
(11.5612.6505)
Arkadaşlar bir dosyam var.
bu dosyada 31 gün ve bir de ay olmak üzere 32 adet sayfa var.
her bir sayfa ayın gününü gösteriyor.
ben günlük olarak yapılan harcama ve gelen paraları bu tabloda yerine yazıyorum, ve aylık rapor otomatik olarak hesaplıyor.
ancak patron biraz değişiklik istedi ve formatı değiştirdik.
çek ödemesi yaptığımız firmaları ayrı görmek istiyor.
yani ben 1,2,3 nolu günlük raporda tek tek yazdığım firmaları aylık raporta birleştiremiyorum.
çünkü bu firmalar sabit değil ve günde 1 kez yazılsa bile ay içerisinde 10 larca kez yazılmış oluyor.
dolayısıyla 3 nolu dosyada DENEME firmasınıo 12 nolu dosyada tekrar yazarsam rakamları toplasın ve aylık rapora o şekilde işlesin istiyorum.
dediğim gibi sabit firmalar olsa bunu yaptım, ancak sabit olmayan firmalar girince araya benim formuller güme gitti.
bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var.
patron sabırsızlanıyor da....
bu dosyada 31 gün ve bir de ay olmak üzere 32 adet sayfa var.
her bir sayfa ayın gününü gösteriyor.
ben günlük olarak yapılan harcama ve gelen paraları bu tabloda yerine yazıyorum, ve aylık rapor otomatik olarak hesaplıyor.
ancak patron biraz değişiklik istedi ve formatı değiştirdik.
çek ödemesi yaptığımız firmaları ayrı görmek istiyor.
yani ben 1,2,3 nolu günlük raporda tek tek yazdığım firmaları aylık raporta birleştiremiyorum.
çünkü bu firmalar sabit değil ve günde 1 kez yazılsa bile ay içerisinde 10 larca kez yazılmış oluyor.
dolayısıyla 3 nolu dosyada DENEME firmasınıo 12 nolu dosyada tekrar yazarsam rakamları toplasın ve aylık rapora o şekilde işlesin istiyorum.
dediğim gibi sabit firmalar olsa bunu yaptım, ancak sabit olmayan firmalar girince araya benim formuller güme gitti.
bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var.
patron sabırsızlanıyor da....