günü geldiğinde otomatik açılıp uyarı versin

İ

İhsan Tank

Misafir
selam arkadaşlar ben bir şey soracağım bizim çek kredi ven kredi kartı olarak çok fazla ödememiz mevcut ben bunların hepsini tek bir sayfaya işlediğimde tarihi gelen ödemeyi otomatik olarak işaretlesin ve uyarı versin yani kısaca 31/12/2009 tarihinde 10.000,00 tl ödeme var ise onu çıkartsın istiyorum boyansın veya işaretler çıksın
önemli not aynı tarihte birden fazla olabilir

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
Ilgin için teşekkür ederim bir de bunun her gün 12:00'da otomatik açılmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007
dostum bu konu daha öncede formda ele alınmıştı.bildiğim kadarı ile mümkün değil.dosyaya makro yazıp " b1 e açılacağı tarihi yazıp son ra dosyayı program files - microsoft office - office 12 - xlsstart - klasörü içine kaydet".dosya tarih geldiğinde otomatik olarak açılacaktır.bu yöntemde sizin işinizi görmez.dosya o konumda kalacağı için.ayrıca açılacağı tarihi sizin yazmanız gerekeceğinden dolayı

İ

İhsan Tank

Misafir
teşekkür ederim ilgilendiğin için anladığım kadarı ile excel kendisi otomatik açılmıyor tarihe göre kendimizin açması gerekiyor doğrumudur.
bir de arkadaşım bunu nasıl yaptığını açıklarsan sevinirim

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007
arkadaşım excell "thisworkbook" a aşağıdaki makroyu yaz. daha sonra sayfa1 b1 e açılacağı tarihi yaz son ra dosyayı program files - microsoft office - office 12 - xlsstart - klasörü içine kaydet.işlem tamam.dosya tarih geldiğinde otomatik olarak açılacaktır.

makro :

Private Sub Workbook_Open()
On Error Resume Next
bulunan = ""
bul = Range("B1:B100").Find(Date).Row
If bul > 0 Then
With Range("B1:B100")
Set c = .Find(Date)
If Not c Is Nothing Then
firstAddress = c.Address
Do
bulunan = bulunan & Cells(c.Row, 1) & " --> " & c.Text & Chr(13)
Set c = .FindNext(c)
Loop While Not c Is Nothing And c.Address <> firstAddress
End If
End With
MsgBox bulunan, vbInformation, "Hatırlanması Gerekenler"
End If
End Sub

kolay gelsin başarılar

İ

İhsan Tank

Misafir
arkadaşım tekrardan teşekkür derim ben bunu bilgisayara değil flash bellek'e kayıt yapmak istedem nasıl olur

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007
ARKADAŞIM FLASH BELLEKTE OLMAZ BU DOSYAYI MUTLAKA program files - microsoft office - office 12 - xlsstart - klasörü içine kaydetmelisin yoksa çalışmaz yani excell açılmaz.amaç başka pc lerde dosya ile çalışmaksa işe yaramaz.sadece o pc de açılır.

İ

İhsan Tank

Misafir
Teşekkür ederim yardımların için kendinize iyi bakın