3-5 gündür araştırma yapıyorum.Ancak , bir sonuca ulaşamadım.
Eger,bu konuyu yanlış yere açtı isem,lütfen yaşıma verin.
Bir-kaç kredi kartım var.Limit takip etmekte zorlanıyorum.
Bütün bunları ,bugün başıma gelen olay nedeni ile yazıyorum.
Bir banka kartı var,tüp bitti,yeni tüp almak için kredi kartımı verdiğimde ,limit yetersiz dedi.
Emekli bir memur olduğum için,genellikle borçlarımı yazıcıdan çıkardığım kağıtlara yazmaktan bıktım.
Annesi ,babası emekli olanlar bilir, biz emekliler borçlarımızı gıdım gıdım takip ederiz.
Bu sayfalarda takip ettiğim kadar ve örneklerden güzel bir takip programı yaptım.
Ancak,birtek yardıma ihtiyacım var.Örneğin,kredi kartım limitim 100 TL ise,bana 80 TL de
uyarı versin.Böyle bir uygulama yapabilirmiyim ?
Kusura bakmayın,bir örnek nasıl foruma eklenir bilemediğim için örnek koyamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Eger,bu konuyu yanlış yere açtı isem,lütfen yaşıma verin.
Bir-kaç kredi kartım var.Limit takip etmekte zorlanıyorum.
Bütün bunları ,bugün başıma gelen olay nedeni ile yazıyorum.
Bir banka kartı var,tüp bitti,yeni tüp almak için kredi kartımı verdiğimde ,limit yetersiz dedi.
Emekli bir memur olduğum için,genellikle borçlarımı yazıcıdan çıkardığım kağıtlara yazmaktan bıktım.
Annesi ,babası emekli olanlar bilir, biz emekliler borçlarımızı gıdım gıdım takip ederiz.
Bu sayfalarda takip ettiğim kadar ve örneklerden güzel bir takip programı yaptım.
Ancak,birtek yardıma ihtiyacım var.Örneğin,kredi kartım limitim 100 TL ise,bana 80 TL de
uyarı versin.Böyle bir uygulama yapabilirmiyim ?
Kusura bakmayın,bir örnek nasıl foruma eklenir bilemediğim için örnek koyamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...