Güvenirlik - SS ve Ölçmede Hata

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar excelle aram pek iyi deildir birşeyler yapmaya çalıştım birisi standart sapma ve ölçmede hata ile ilgili yardımcı olabilir mi sadece 1 sayfa lazım hepsi için. yaptıklarımı şu ana kadar yükledim . word , pdf yada excelde olabilir 1 sayfada hepsini yapmam lazım acil :):yardim:

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Arkadaşlar excelle aram pek iyi deildir birşeyler yapmaya çalıştım birisi standart sapma ve ölçmede hata ile ilgili yardımcı olabilir mi sadece 1 sayfa lazım hepsi için. yaptıklarımı şu ana kadar yükledim . word , pdf yada excelde olabilir 1 sayfada hepsini yapmam lazım acil :):yardim:
Ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım.

Biraz açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

.

Excel Vers. ve Dili
2003
15 ögrencinin sınav sonuçları ve bunun güvenirlik hesaplamasını yaptım . bana lazım olan sınavların standart sapmaları şimdi netten baktıgım kadarıyla uzun bi işlem söz konusu fakat sanırım excelde kolayca halledilebiliyo standart sapma . bunun dışında bir de ölçme hatasını bulmam gerek

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
.

Ben ölçme konusunu bilmiyorum.

Ancak Excel dosyanızda verdiğiniz tablo ve formülün uygulanışını gösterdim.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Şu mudur istediğiniz?

düzeltme, formül hatası nedeniyle dosya değiştirdim:

Ekli dosyalar