Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın uzman ilgili linkten çözmeye çalıştım olayı ancak, =Isgunu_Pazarharic(A2;B2) formülünü uygulamaya çalıştım ToolPak Çözümleyicisi eklentisi yüklü olduğu halde #AD? hatası veriyor.
Sayın uzman ilgili linkten çözmeye çalıştım olayı ancak, =Isgunu_Pazarharic(A2;B2) formülünü uygulamaya çalıştım ToolPak Çözümleyicisi eklentisi yüklü olduğu halde #AD? hatası veriyor.
merhaba
=Isgunu_Pazarharic(A2;B2) kullanabilmeniz için, bunun için dosya içersinde Kullanızı Tanımlı Fonksiyon yazılmıştır.
önce bu kodları kendi dosyanızda standart modüle yazın, sonra fonksiyonu kullanın.
ALT+F11 ile VBA düzenleyici açın. Oradaki kodları kopyalayın. Kendi dosyanızda da VBA düzenleyici açın. Insert-Module yolu ile bir modül ekleyip o kodları kendi dosyanıza kaydedin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.