• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Güncel Haberleri Formlarınızda Okuyabilirsiniz.

beab05

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013
Merhabalar;
Çok değerli ve sevdiğim arkadaşım Taruz ile birlikte hazırladığımız güncel haberleri konu başlıklarına göre ister tek form olarak isterseniz formlarınızda alt form oluşturarak kayan yazı şeklinde izleyebilirsiniz (okuyabilirsiniz) ;) Ya da, örneğin sadece anlık para piyasasını da ekleyebilirsiniz. Haberler güncel olarak bazı RSS hizmeti veren sitelerden gelmektedir. Kodları incelerseniz görebilirsiniz. Sizler de kendi istediğiniz RSS leri ekleyebilirsiniz. Gerçekten çok ilginç bir çalışma oldu ve ilginizi çekeceğine eminim. Haberiniz olsun ;)

ellerinize saglık arkadaşlar mükemmel bir çalışma olmuş teşekkürler bu access te her şeyi yapmak mümkün sanırım yeterki hayal edin istedikten sonra olur herhalde başarılarınızın devamını diler saygılar sunarım

Sn. beab05,

Emek verdiğiniz bu güzel çalışmanızı paylaştığınız için teşekkür ederim.

Elinize sağlık...

usta access de gelinen son nokta demelimiyiz buna bilmiyorum mükemmel bir çalışm ayakta alkışlamak istiyorum lakin ufak bir önerim olacak ekranın tam ortasında beliriyor onu başlat çubuguna yada üstüne alma imkanımız varmı...

Hocam mükemmel olmuş,güzel olmuş,haberin olsun:)sağol

elleriniz dert görmesin..klavyenize sağlık...bizlerle paylaştığınız için teşekkürler

Çok Güzel Bir Çalışma Haberiniz Olsun...

Sayın Beab05 ve Taruz kardeşlerim;

İnanın harikalar yaratıyorsunuz.

Emek ve paylaşımınıza çok teşekkürler.

Bu arada, bu programda (Referanslarda olduğu halde) ADO yok galiba. Çünkü bende çalıştı.

Selamlarımla.

Sayın Beab05 ve Taruz,
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Access kendi sınırlarına sığamaz olmuş sayenizde.
Saygılarımla.

emeğinize sağlık arkadaşlar
çok güzel bir çalışma olmuş

HArikaaa

Teşekkür edemeden geçemedim. İnanın çok profesyonel bir çalışma yapmışsınız. başarılarınızın devamını diliyorum. Bu arada çubuğu taşıma imkanı olsaydı 4x4 olurdu emeğimnize sağlık...

Geri