Hafta Sonu Nöbet Çizelgesi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
NOT:Nöbet Tutacak Personellerin Hafta Sonu Sıralama Otomatik gelmesi Hafta içi nöbet yok ve Ay içinde Birde Fazla Nöbet Tutan Olursa Aşağıdaki Hücreye Belirtilmesi ve gelecek ayın nöbettinde düşülmesini nasıl sağlarız

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar Halen Sizlerde Cevab bekliyorum.Teşekkürler

mehmett

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Sn baba,

Eski bir üye olarak sorularınızı Excel İçin Örnek Uygulamalar bölümünde değil de, Excel Soruları bölümünde sormanızı beklerdim.

Sorunuzu Diğer Excel Soruları bölümüne taşıyorum. Umarım en kısa zamanda çözülür.

Çözüm önerileri sonucu ortaya işinizi görecek güzel bir çalışma çıkarsa o zaman dosyanızın son halini Excel İçin Örnek Uygulamalar bölümüne eklersiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
kusura bakmayın Bilerek ve isteyerek yapmışlığım yoktur.Konu Hakkında Vermiş olduğunuz Bilgiler içinde teşekkürler ederim.Sağollun

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar çözüm bekliyorum.......

heralde bi hastanede çalışıyosun ve nöbet sisteminizde problem çıkıyor :)
Bende bu şekilde bi şeyler ayarlamaya çalıştım ama hesaplar hiç tutmuyodu. allah kolaylık versin

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Amin sağolun lakin bu konu üzerinde duracağım bu kadar zor olmaması gereken bir konu olarak düşünüyorum.
Ama bu sitemizde bizlerini ustaları olan arkadaşlarımız var.Eğer bu konu hakkında bir çalışmaları ve örnek teşkil edecek planları olan üstadlar varsa yardımlarını esirgemeyerek bizler sunarlar.İnşallah ;)

Excel Vers. ve Dili
2007
Neden dosyalar inmiyor? yorum yapmak mo gerekli.